Τρίτη 4 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το νέο εξάρτημα του Τσουκάτου στη ΝΕΤ

Αλλο ένα εξάρτημα του μηχανισμού των Τσουκάτων "αποκαλύφθηκε" στη ΝΕΤ. Πρόκειται για τη Ρ. Θεολογίδου, της οποίας ο παραπάνω ρόλος φάνηκε καθαρά την περασμένη Παρασκευή, με την εμπαθή αντι-ΚΚΕ επίθεσή της και το όργιο αντικομμουνισμού στο οποίο κατέφυγε στην εκπομπή της "Ριμέικ". "Επίδοση" που την καταγράφει ως άξιο συνεχιστή του Κούλογλου στο χυδαίο αντικομμουνισμό που καθοδηγείται από το γνωστό κυβερνητικό κέντρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλη τη ροή της εκπομπής, που υποτίθεται θα υπερασπιζόταν τον Αρη και τον Τσε, η Θεολογίδου, το νέο αυτό "φιντάνι" του Τσουκάτου, καταφεύγει σε συμπεράσματα στηριγμένη στην αντικομμουνιστική υστερία και στην παραχάραξη της αλήθειας από δύο εκ των καλεσμένων της, των Αλκ. Ρήγου και Χρ. Μίσσιου.

***

Ο πρώτος, κάτω από το μανδύα του "αριστερού", του "προοδευτικού", εξαπέλυσε επίθεση στο ΚΚΕ που θα ζήλευε ακόμα και η πιο μαύρη αντίδραση. Οι υπαρξιακές του πελαγοδρομήσεις και η δήθεν υψηλού επιπέδου ιστορική ανάλυση κατέληξαν στα "επιστημονικά" του αποφθέγματα του τύπου "το κόμμα σκοτώνει το κόμμα", "ο Καραγιώργης οδηγείται στη δολοφονία από τους συντρόφους του στο Βουκουρέστι", δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το ποιόν του και το ρόλο του.

Ο δεύτερος, στο ίδιο μήκος κύματος, αντιγράφει πρόσφατα δημοσιεύματα της "Αυριανής", τονίζοντας ότι "τον Αρη τον σκότωσαν οι πολιτικοί της Αριστεράς", "οι πολιτικοί φάγανε τον Αρη και τον Πλουμπίδη" για να καταλήξει στο επιχείρημα της πιο μαύρης αντίδρασης "φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχε επικρατήσει το ΚΚΕ"!!!

***

Αυτή την πρωτοφανή και άθλια αντι-ΚΚΕ επίθεση που δεν έχει τηλεοπτικό προηγούμενο, η Ρ. Θεολογίδου, όχι μόνο την υιοθετεί, αλλά και τη "διανθίζει" με το αναμάσημα γνωστών αντιδραστικών θεωριών, όπως "οι Στάλιν - Τσόρτσιλ χώρισαν στη Γιάλτα τον κόσμο", για να καταλήξει στα υπαγορευμένα από τους Τσουκάτους συμπεράσματα, ότι "αν ο Τσε είχε έρθει στην Ελλάδα, ο Ζαχαριάδης θα τον είχε πει δηλωσία και θα τον έστελνε στη Μόσχα για απολογία"!!!

Είναι γνωστό ότι οι αυτού του τύπου δημοσιογράφοι καθοδηγούνται κατευθείαν από Τσουκάτο και Πανταγιά. Ομως, αυτό σε καμιά περίπτωση δεν απαλλάσσει των ευθυνών τους τη διοίκηση της ΕΡΤ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΔΣ και τον γενικό διευθυντή της ΝΕΤ.

Κύριοι Παναγιώτου και Αντωνόπουλε, "η ΕΡΤ σημείο αναφοράς", όπως λέτε ότι στοχεύετε, είναι σίγουρο ότι δε γίνεται με αντικομμουνισμό. Αντιδραστικό φερέφωνο γίνεται.

Μ. Κ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ