Παρασκευή 7 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνεχίζουν οι συνταξιούχοι

Μαζικά οι συνταξιούχοι από όλους τους νομούς της Αν. Μακεδονίας και Θράκης συγκεντρώθηκαν χτες στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας και διατράνωσαν την απόφασή τους να αγωνιστούν ενάντια στη συνεχιζόμενη πολιτική λιτότητας της κυβέρνησης Σημίτη και τις προθέσεις της, όπως φαίνονται και απ' τις κατ' εντολήν προτάσεις Σπράου - Τήνιου, να διαλύσει την κοινωνική ασφάλιση και να οδηγήσει τους συνταξιούχους στην εξαθλίωση.

Οι συνταξιούχοι από Σέρρες, Δράμα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Καβάλα, Χρυσούπολη, Ελευθερούπολη, Νιγρίτα, αφού άκουσαν τους ομιλητές, τους προέδρους της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, Δ. Μαυροδόγλου,και της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΤΕΒΕ, Χ. Τριάντη,ενέκριναν ομόφωνα ψήφισμα με το οποίο ζητούν την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Καβάλας, που κατέληξε στο κτίριο της νομαρχίας, όπου αντιπροσωπεία τους επέδωσε το ψήφισμα στον αναπληρωτή νομάρχη, Γ. Στύμπιλη.

- Συγκεντρώσεις συνταξιούχων θα γίνουν στις 13 Νοέμβρη στη Λάρισα, στην Ελασσόνα, στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.Στο Βόλο η συγκέντρωση - που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, που αποτελείται από τους συνταξιούχους ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΤΣΑ, ΟΣΕ, μετάλλου - θα γίνει στις 14 Νοέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ