Τρίτη 25 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιπυρηνική εκδήλωση στο Κερατσίνι

Το Σάββατο, 29 Νοέμβρη, στις 6 το απόγευμα, στο πολιτιστικό κέντρο Αμφιάλης "Μελίνα Μερκούρη"

Η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου και η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" μαζί με άλλους δώδεκα μαζικούς φορείς της πόλης (αθλητικούς, πολιτιστικούς, γυναικείους, ένωση γονέων, ΠΕΑΕΑ και άλλους), διοργανώνουν το Σάββατο 29 Νοέμβρη στις 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιάλης "Μ. Μερκούρη" (Εμ. Μπενάκη 70),εκδήλωση ενάντια στα πυρηνικά όπλα. Κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης είναι: "Οχι στην πυρηνική τρομοκρατία της νέας τάξης πραγμάτων, να φύγουν τα πυρηνικά όπλα από τον Αραξο".

Η εκδήλωση περιλαμβάνει: Προβολή βίντεο. Συζήτηση για τα πυρηνικά, με εισηγητές τον Θ. Γεράνιο,καθηγητή της πυρηνικής φυσικής και τονΓρ. Πετρόπουλο,οργανωτικό γραμματέα της ΕΕΔΥΕ. Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Γ. Θωμόπουλο.Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι τρεις καλύτερες εκθέσεις μαθητών μετά από διαγωνισμό που έγινε μεταξύ των μαθητών της τρίτης τάξης των επτά γυμνασίων του Κερατσινίου με θέμα τα πυρηνικά όπλα.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης καλούν τους νέους και τις νέες, τους γονείς και τους εργαζόμενους του Κερατσινίου να στηρίξουν το αντιπυρηνικό μέτωπο στην πόλη τους. "Η παρουσία τους στην εκδήλωση, τονίζουν, είναι και η απάντηση κάθε καλοπροαίρετου και φιλειρηνικού ανθρώπου απέναντι στα ολέθρια "πυρηνικά" ψέματα. Οχι στην αδράνεια, στην ανοχή και σιωπή. Συσπείρωση στο φιλειρηνικό κίνημα της πόλης μας ενάντια στον πόλεμο, στην πείνα, στην πολιτιστική και περιβαλλοντική υποβάθμιση ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ