Κυριακή 7 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνελεύσεις δημοτικών κινήσεων

Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί σήμερα Κυριακή στις 11 π.μ. η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση" Κερατσινίου, με θέμα τον απολογισμό της δράσης της, τον προγραμματισμό της μάχης για τις δημοτικές εκλογές και την ανακήρυξη της επικεφαλής του ψηφοδελτίου που η ΔΑΣ θα υποστηρίξει στις εκλογές.

Η εκδήλωση γίνεται στην αίθουσα του δημοτικού Θεάτρου στην οδό Μικράς Ασίας και Παπαναστασίου.

Νέα Σμύρνη

Επίσης, σήμερα στις 10 π.μ. Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί η "Δημοτική Πρωτοβουλία" Νέας Σμύρνης. Παράλληλα η παράταξη θα προχωρήσει στην ανάδειξη του επικεφαλής της παράταξης και υποψηφίου δημάρχου. Η συνέλευση γίνεται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλαιό Δημαρχείο (3ος όροφος) στην πλατεία Νέας Σμύρνης στην οδό 2ας Μάη.

Γλυφάδα

Με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την ίδρυση της "Προοπτικής Δημοτικής Κίνησης" Γλυφάδας γίνεται αύριο Ολομέλεια της παράταξης με θέματα: Ενημέρωση για την ακολουθούμενη πολιτική της δημοτικής αρχής, απολογισμός δράσης από τη δεύτερη Ολομέλεια, προγραμματισμός δράσης της Κίνησης και ανακήρυξη υποψηφίου δημάρχου.

Η Ολομέλεια θα γίνει στο δημοτικό κινηματοθέατρο "Μελίνα Μερκούρη" (Ανατολικής Ρωμυλίας και Γεννηματά Τερψιθέα) στις 5.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ