Σάββατο 3 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφορά και μετά θάνατον στο Κόμμα!

Ο αξέχαστος μπάρμπα - Μήτσος - ο Δημήτρης Μπόσης - σύμβολο πίστης και αφοσίωσης στο Κόμμα, πρόσφερε, μετά θάνατον, στο ΚΚΕ το σπίτι του στο χωριό Γουριώτισσα Αιτωλοακαρνανίας

Οσο βρισκόταν στη ζωή, μέχρι την τελευταία του πνοή, έδωσε το "παρών" σ' όλες τις μάχες του ΚΚΕ και του λαού, στον αγώνα για μια άλλη κοινωνία, ανθρώπινη, δίκαιη, σοσιαλιστική. Ελαβε μέρος στην Εθνική Αντίσταση και δεν υπέκυψε μπροστά σε διωγμούς και κακουχίες. Πρόκειται για τον αξέχαστο σύντροφο Δημήτρη Μπόση,που σ' όλη του τη ζωή υπήρξε αφοσιωμένος στο ΚΚΕ και τα ιδανικά του. Ο μπάρμπα - Μήτσος, δείχνοντας και μ' αυτόν τον τρόπο την αφοσίωσή του στο Κόμμα και εκφράζοντας τη βαθιά του πίστη στα ιδανικά και τα οράματά του, μετά το θάνατό του άφησε στο ΚΚΕ το σπίτι του στο χωριό Γουριώτισσα Αιτωλοακαρνανίας.

Αξιοποιώντας ως βάση αυτή την προσφορά του μπάρμπα - Μήτσου η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας αγόρασε γραφεία στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΝΕ, τα ιδιόκτητα γραφεία του ΚΚΕ, σύμβολο πίστης και αφοσίωσης του μπάρμπα - Μήτσου στο Κόμμα, λύνουν τις λειτουργικές ανάγκες της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας και δημιουργούν προϋποθέσεις, από καλύτερη θέση, να προβληθεί η πολιτική του Κόμματος στο λαό και να οργανωθεί το μέτωπο αντίστασης και πάλης κατά της αντιλαϊκής πολιτικής.

Η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, τιμώντας τον μπάρμπα - Μήτσο, θα πραγματοποιήσει άμεσα εκδήλωση στη μνήμη του. Επίσης, θα πάρει πρωτοβουλίες και θα απευθυνθεί στα μέλη, στους φίλους και οπαδούς του Κόμματος και κάθε δημοκράτη και προοδευτικό άνθρωπο για την αποπληρωμή του τιμήματος των γραφείων ως ελάχιστο φόρο τιμής στη ζωή και τη στάση του αξέχαστου συντρόφου μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ