Τετάρτη 21 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"
Δε δεχόμαστε την πολιτική της υποτέλειας

Το ΔΣ του Συνδικάτου Μετάλλου "Ο Προμηθέας" καταγγέλλει τις απαράδεκτες προκλητικές δηλώσεις του Αμερικανού πρεσβευτή στη χώρα μας Ν. Μπερνς, σημειώνοντας σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα: "Σαν γνήσιος απόγονος του Πιουριφόι και εκπρόσωπος της Νέας Τάξης αμφισβητεί κυριαρχικά δικαιώματα της χώρα μας στο Αιγαίο, παραδίδει μαθήματα δημοσιογραφίας και επαναφέρει στη μνήμη του ελληνικού λαού τις μαύρες μέρες του αντικομμουνιστικού μένους του Δόγματος Τρούμαν και του σχεδίου Μάρσαλ, που πλήρωσε με εκατόμβες εκτελεσμένων και χιλιάδες εξορισμένων και φυλακισμένων αγωνιστών".

Και συνεχίζει: "Η προκλητική αυτή συμπεριφορά είναι αποτέλεσμα της υποτέλειας και εθελοδουλίας των ελληνικών κυβερνήσεων ιδιαίτερα της σημερινής που κάνει ό,τι είναι δυνατό για την εφαρμογή της Νέας Τάξης και τη νέα δομή του ΝΑΤΟ και δεν ψέλλισε λέξη απέναντι στις προκλήσεις του τοποτηρητή του ιμπεριαλισμού.

Δηλώνουμε ότι οι εργαζόμενοι δε δεχόμαστε αυτή την πολιτική υποτέλειας και υποταγής. Θα αγωνιστούμε για να μην εκπληρωθούν τα σχέδια του ιμπεριαλισμού και με τον αγώνα μας θα δώσουμε απάντηση στις προκλήσεις των ιμπεριαλιστών".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ