Τετάρτη 11 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λογικές

TA IMATIA TOYΣ σκίζουν οι αρμόδιοι του υπουργείου Γεωργίας και γενικώς οι "εκσυγχρονιστές", ότι κάνουν ό,τι μπορούν στην Ευρωπαϊκή Ενωση για το καλό των ελληνικών προϊόντων.

***

Ολο σε συναντήσεις και σε παζάρια βρίσκονται. Πότε με τον τάδε επίτροπο, πότε με τον δείνα παράγοντα. Από αποτέλεσμα όμως τίποτε...

***

Το κακό είναι ότι θέλουν να βάλουν και τους αγρότες σε αυτή τη λογική. Αυτήν τη λογική που λέει "ε, αφού δε μας δίνουν τι να κάνουμε;"...

***

Ομως δεν έχουν καταλάβει κάτι φαίνεται αυτοί οι κύριοι. Πως οι αγρότες δε ζητάνε ούτε χάρες, ούτε ρουσφέτια. Δεν εννοούν να "γλείφουν" τον κάθε ευρω - επίτροπο όπως κάνουν αυτοί που μας κυβερνούν.

***

Απαιτούν αυτά που τους ανήκουν, αυτά για τα οποία έχουν δουλέψει, απαιτούν να μην εξαφανιστούν ως είδος και σίγουρα ο τρόπος διεκδίκησής τους δεν μπορεί να είναι η οσφυοκαμψία.

***

Αυτά ως υποσημείωση για τον πρωθυπουργό που θα μιλήσει σήμερα στη Βουλή για τα αγροτικά προβλήματα.

***

ΟΛΑ πάνε καλά, εμείς κάναμε ό,τι μπορέσαμε και άλλα τέτοια συνεχίζει να αναμασάει το υπουργείο Μεταφορών για την υπόθεση του δυστυχήματος του Γιάκοβλεφ στα Πιέρια όρη. Εντάξει, αφού το λέτε έτσι θα είναι. Γιατί όμως δε δέχεστε και την προτασούλα για εξεταστική επιτροπή της Βουλής, να σας πιστέψουμε κι εμείς κ. Μαντέλη;

***

Χτες, στη Βουλή που ήρθε το θέμα, πάλι "όχι" είπαν. Θα 'χουν φαίνεται τους λόγους τους.

***

ΤΕΛΟΣ οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι... πολύ ησυχία έχει πέσει στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. Στα εσωκομματικά εννοούμε. Κάτι σαν δυο... ηφαίστεια που "βράζουν" διακριτικά.

***

Ελάτε τώρα, δε χρειάζονται ντροπές. Αφού πάνω - κάτω όλοι ξέρουμε, τι γίνεται. Για "εξωτερικευτείτε" να δούμε τι θα γίνει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ