Τρίτη 17 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τηλεφωνικές πληροφορίες για φορολογούμενους

Γραφείο Ενημέρωσης Φορολογούμενων και Ειδικό Τηλεφωνικό Κέντρο για την εξυπηρέτηση και την παροχή πληροφόρησης στους φορολογούμενους ενόψει της κατάθεσης των δηλώσεων, τέθηκε από χτες σε λειτουργία στο υπουργείο Οικονομικών.

Οπως ανακοινώθηκε χτες, το Γραφείο Ενημέρωσης θα λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής στο υπουργείο Οικονομικών, στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 10. Επίσης γραφεία ενημέρωσης λειτουργούν ήδη και στις κατά τόπους Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ).

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να τηλεφωνούν στο Ειδικό Κέντρο παροχής πληροφοριών, καλώντας κατά περίπτωση, τα ακόλουθα τετραψήφια νούμερα: 1304 οι μισθωτοί και συνταξιούχοι, 1305 οι αγρότες, 1306 οι ελεύθεροι επαγγελματίες, 1307 οι έμποροι και επιχειρηματίες, 1308 όσοι επιθυμούν να ζητήσουν πληροφορίες σχετικές με τις υποχρεώσεις και τις λειτουργίες των τελωνείων, 1309 οι Ελληνες που κατοικούν στο εξωτερικό. Το τελευταίο νούμερο θα λειτουργήσει εντός των προσεχών ημερών. Επισημαίνεται ακόμη ότι οι φορολογούμενοι που μένουν εκτός Αθηνών, θα πρέπει να καλούν τα τετραψήφια νούμερα, προσθέτοντας στην αρχή το 01 (π.χ., 011304, 011305 κλπ.).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ