Σάββατο 28 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ψάχνει λύσεις στα άκρα

Σοβαρότητα - πάθος - ψυχή. Στο τρίπτυχο αυτό πιστεύει ο Ντουμιτρίου πως θα πρέπει να στηριχτεί η ΑΕΚ, ώστε να πάρει στο ΟΑΚΑ αυτό που θέλει και δεν είναι άλλο από τη νίκη. Στην ομιλία του προς τους "κιτρινόμαυρους" ποδοσφαιριστές επισήμανε πως, αν δείξουν αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Στη χτεσινή προπόνηση ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έδειξε τις προθέσεις του αναφορικά με την 11άδα. Στο εκπαιδευτικό δίτερμα έκανε πολλές αλλαγές και χρησιμοποίησε αρκετά σχήματα. Πάντως θα υπάρξουν 2 - 3 διαφοροποιήσεις, συγκριτικά με τον αγώνα της Νίκαιας. Αλλωστε, επανέρχονται οι Κασάπης, Κωστένογλου που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ αντίθετα θα λείπει ο Καλιτζάκης που είχε αποβληθεί.

Ο "Ντου - Ντου" προβληματίζεται για τ' άκρα. Αν τη δεξιά πλευρά καλύψει ο Μαλαδένης ή ο Γκρέταρσον, με όποιον "χάσει" να περνάει στα χαφ. Απ' την αριστερή σκέπτεται αν θα βάλει τον Βάιο Καραγιάννη ώστε να επιτηρεί τον Γ. Χ. Γεωργιάδη και να περάσει στο κέντρο τον Κασάπη, ή αν ο τελευταίος παίξει στη θέση του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ