Σάββατο 28 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Νέα δοκιμασία για ΠΑΟ

Στο Κατσάνειο της Θεσσαλονίκης διεξάγεται σήμερα το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 ανδρών, όπου ο Ηρακλής υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε μια μονομαχία, που θα κρίνει πολλά όσον αφορά την υπόθεση "έξοδος στην Ευρώπη".

Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη τους επί του Ολυμπιακού θέλουν να προσθέσουν ακόμα μια επιτυχία στο ενεργητικό τους που θα τους φέρει παράλληλα πιο κοντά στην έξοδό τους στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας. Τη νίκη όμως θέλουν πάση θυσία και οι "πράσινοι", αφού μετά την ήττα από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο τη Δευτέρα, δεν έχουν άλλα περιθώρια απωλειών αν θέλουν να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για ευρωπαϊκή παρουσία τη νέα χρονιά.

Ντέρμπι, όμως, υπάρχει και στην ουρά, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κομοτηνή. Ο δικέφαλος με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή του.

Από κει και πέρα στα υπόλοιπα παιχνίδια, οι ισχυροί έχουν τον πρώτο λόγο και αναμένεται να επικρατήσουν εύκολα ή δύσκολα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής: Ηρακλής - Παναθηναϊκός (Κατσάνειο 19.00), ΠΑΟΚ - Κομοτηνή (Σταυρούπολη 19.00), ΑΕΚ - Πανελλήνιος (Γ. Μόσχος 18.00), Ολυμπιακός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Γλυφάδα 18.00), Φιλία - Αρης (Ηλιούπολη 19.30).

Με τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα και αύριο και το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Αναλυτικά το πρόγραμμα: Σήμερα: Παναθηναϊκός - Αγ. Σώστης (17.00), Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας - Νίκη Αλεξανδρούπολης (14.30). ΚΥΡΙΑΚΗ: Αρης - Φιλαθλητικός (12.00), Παπάγου - Ηλιούπολη (16.30), Λάρισα - Κοζάνη (12.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ