Σάββατο 28 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Πονοκέφαλος οι Μίκλαντ και Γ.Σ. Γεωργιάδης

"Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το ματς με την ΑΕΚ. Είναι ένα κλασικό ντέρμπι και δε χωράνε προγνωστικά. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο". Τα λόγια του Βασίλη Δανιήλ για το ντέρμπι είναι μετρημένα και ο Καβαλιώτης τεχνικός προτίμησε χαμηλούς τόνους: "Σίγουρα ο αντίπαλός μας είναι σε πιο δύσκολη θέση από εμάς, αυτό όμως δε σημαίνει ότι το κίνητρο είναι λιγότερο μειωμένο για μας", κατέληξε ο τεχνικός ηγέτης του ΠΑΟ.

Οσον αφορά το ιατρικό δελτίο, είναι αρκετά βεβαρημένο. Ο Μπλένταρ Κόλα είναι εγχειρισμένος και ασφαλώς θα απουσιάσει. Ο Γ.Σ. Γεωργιάδης υποφέρει από ισχιαλγία, ενώ ο Ερικ Μίκλαντ γύρισε από τη Γαλλία με "σουβενίρ" ένα χτύπημα στο δικέφαλο. Ομως σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι "μάχιμοι" και αναμένεται να ξεκινήσουν τον αγώνα. "Καθηλωμένοι" στην κερκίδα θα είναι οι τιμωρημένοι Γκούμας και Σιμπνιέφσκι. Αντίθετα θα επιστρέψουν στην ομάδα οι Μιλόγεβιτς και Κωνσταντινίδης που εξέτισαν την ποινή τους.

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης θα αναλάβει όπως όλα δείχνουν την επιτήρηση του Ντέμη Νικολαϊδη. Πιθανή 11άδα για το τριφύλλι: Νικοπολίδης, Γ.Σ. Γεωργιάδης, Λαγωνικάκης, Μιλόγεβιτς, Κολιτσιδάκης, Μπασινάς, Αποστολάκης, Μίκλαντ, Γ. Χ. Γεωργιάδης, Βαζέχα, Αλεξούδης.

Περίπου 20.000 εισιτήρια είχε διαθέσει μέχρι χθες η διαχείριση της ΠΑΕ. Η πρόβλεψη θέλει μέχρι σήμερα το βράδυ να εξαντληθούν και τα υπόλοιπα 15.000 που έχει ακόμη στη διάθεσή της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ