Σάββατο 28 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με Οφορίκουε στον Κορυδαλλό

Ο Πίτερ Οφορίκουε θα συμπεριληφθεί τελικά από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην αποστολή για τον αγώνα της Δευτέρας με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό. Χθες ο Γκανέζος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, ενώ στην προπόνηση ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και έτσι ο Μπάγεβιτς άναψε το... πράσινο φως για την επανένταξή του στην ομάδα.

Αλλωστε τα... κουκιά είναι μετρημένα για τους Πειραιώτες. Ράντος, Μπάντοβιτς, Πουρσανίδης, Γεωργάτος, Τζενάμο, Καρτερουλιώτης είναι εκτός και έτσι μαζί με τον Οφορίκουε συμπληρώνεται οριακά η 18άδα.

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Ντούσκο αντί του Ηλία Πουρσανίδη θα χρησιμοποιήσει τον Νίκο Νταμπίζα. Ετσι ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τους: Τοχούρογλου, Καραταϊδη, Ανατολάκη, Γιαννακόπουλο, Νταμπίζα, Καραπιάλη, Τζόρτζεβιτς, Αλεξανδρή, Ιβιτς, Πασσαλή, Μαυρογενίδη ή Αμανατίδη.

"Η Προοδευτική είναι σε πολύ δύσκολη βαθμολογικά θέση. Είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος άλλωστε αυτό το έδειξε και στον αγώνα με την ΑΕΚ. Είναι μια καυτή έδρα. Εμείς πρέπει να αγωνιστούμε δυνατά και πειθαρχημένα" τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ν. Μπάγεβιτς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ