Σάββατο 11 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ - ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ
ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
Αμερικάνοι!

Θ. Παφίλης: Λαϊκή αντίσταση στη μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Νέο συλλαλητήριο τη Δευτέρα, στις 6 μ.μ., στην παραλία ""Τροκαντερό"" του Φαλήρου

Το μήνυμα του ανυπόταχτου αγώνα για την ανεξαρτησία και την κοινωνική πρόοδο απέναντι στο διεθνή τρομοκράτη και σφαγέα των λαών, τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό, έστειλαν χτες το απόγευμα από τον Πειραιά χιλιάδες εργαζόμενοι και νέοι, εκφράζοντας τα αντιιμπεριαλιστικά αισθήματα του ελληνικού λαού, σε αντίθεση με την υποτακτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Με ένα μοναδικό, για τα τελευταία χρόνια, μαζικό και μαχητικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, που οργάνωσε η Παμπειραϊκή Επιτροπή Ειρήνης, απαίτησαν να σταματήσουν οι προκλήσεις των ηγεμόνων της "νέας τάξης πραγμάτων" και να απαγορευτεί ο ελλιμενισμός των πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

Ο γγ της ΕΕΔΥΕ, Θ. Παφίλης, στην ομιλία του κάλεσε τους εργαζόμενους, κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, να συσπειρωθούν στο μαχόμενο φιλειρηνικό κίνημα, να αντισταθούν στη μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, να αντιδράσουν στις προκλήσεις του ανθύπατου Μπερνς και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Την ίδια στιγμή, ανεπιθύμητο κήρυξαν μαζικοί φορείς της Ζακύνθου τον Αμερικανό πρέσβη, που πρόκειται να επισκεφτεί το νησί.

Τη Δευτέρα, εξάλλου, γίνεται νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, στις 6 μ.μ. στην μαρίνα του Φλοίσβου, στο "Τροκαντερό", στο Παλαιό Φάληρο, στο χώρο που είναι αγκυροβολημένο το "Αβέρωφ", απέναντι από το "Λαμπούν".


ΣΕΛ.  6   -   9

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ