Σάββατο 18 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ
Πρόσκληση για ενημέρωση στα κόμματα

Τη διεύρυνσή της, με τη συμμετοχή στη λειτουργία και τις δραστηριότητές της του δημοσιογράφου Μανώλη Μαθιουδάκη,ανακοίνωσε ηΕπιτροπή Δημοψηφίσματος για τις Συνθήκες Μάαστριχτ - Αμστερνταμ με δελτίο Τύπου της.

Επίσης ανακοίνωσε την απόφασή της, "εκ νέου και δημόσια να απευθυνθεί με πρόσκλησή της προς τις ηγεσίες των κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΚΚΙ και ΣΥΝ για συνάντηση με εκπροσώπους της Επιτροπής. Ωστε μετά τις πραγματοποιηθείσες ήδη συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρχηγούς του ΚΚΕ και της ΠΟΛΑΝ, να ολοκληρωθεί ο κύκλος της άμεσης πληροφόρησης του συνόλου του πολιτικού κόσμου της χώρας σχετικά με το αίτημα της διεξαγωγής Εθνικού Δημοψηφίσματος πριν από την έναρξη της κοινοβουλευτικής διαδικασίας επικύρωσης της Συνθήκης του Αμστερνταμ, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε άλλες χώρες - μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης".

Για την Επιτροπή υπογράφουν: Βαρδάνης Μιχάλης,υποστράτηγος ε.α., Δελιβάνη - Νεγρεπόντη Μαρία,καθηγήτρια Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Κουνιάς Στρατής,καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαχαίρας Ευάγγελος,επ. πρόεδρος Δικηγ. Συλλόγου Αθηνών, Ντρέκος Αντώνης,οικονομολόγος, Πάκος Θεοφάνης,καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, Σαμαράς Γιάννης,καθηγητής Πανεπιστημίου, Τσαπόγας Γιώργος,δημοσιογράφος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ