Σάββατο 2 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μια "φλύαρη" αντίδραση

Στην εξουσία νιώθει, προφανώς, να συμμετέχει η εφημερίδα ΕΞΟΥΣΙΑ, που - αν δεν προαναγγέλλει την απόλυση του προέδρου της Εμπορικής Κ. Γεωργουτσάκου - αξιώνει από την κυβέρνηση να τον παραιτήσει "εδώ και τώρα". Στη στήλη "Παρασκήνιο", που καταγράφει και σχολιάζει τις εξελίξεις από το χώρο της οικονομίας και του Χρηματιστηρίου, διαβάσαμε προχτές και την παρακάτω σχολιασμένη είδηση, την οποία μεταφέρουμε αυτούσια: "Εμπορική: Ο κ. Γεωργουτσάκος κάλεσε προχτές τους διευθυντές του και τους αποκάλυψε ότι αυτός προτιμά τη συγχώνευση της Εμπορικής με την Ιονική, όπως προτείνει η "Monitor". Δεν πειράζει, κύριε πρόεδρε, σας ευχαριστούμε για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες σας. Αντίο..."!

Ολοφάνερη η "προτροπή" της εφημερίδας, που δεν περιορίζεται να εκφράσει απλά τη διαφωνία της με την επιλογή του προέδρου της Εμπορικής για τη συγχώνευση των δύο ελεγχόμενων από το δημόσιο τραπεζών, αλλά ζητά την απομάκρυνσή του.

Και τίθεται το ερώτημα: Γιατί αυτός ο τρόπος αντίδρασης; Μήπως η εφημερίδα "Εξουσία" έχει αναλάβει εργολαβικά (για λογαριασμό τίνος;) να προσφέρει τις υπηρεσίες της (εννοείται με το αζημίωτο) για την ιδιωτικοποίηση της Ιονικής; Λέμε, μήπως;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ