Τρίτη 26 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΕΡΟΙΑ
Υποψήφιος ο Πέτρος Αγαθαγγελίδης

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε στη Βέροια εκδήλωση για την ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης" Βέροιας.

Ομόφωνα δεχτή έγινε από τους παραβρισκόμενους η πρόταση της υποψηφιότητας του Πέτρου Αγαθαγγελίδη,πολιτικού μηχανικού, νυν δημοτικού συμβούλου, ο οποίος στην ομιλία του, εκτός από τον απολογισμό δράσης της προηγούμενης περιόδου, αναφέρθηκε και στο μελλοντικό προγραμματισμό δράσης.Κατά τη διάρκεια του απολογισμού αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σημαντική δραστηριότητα της ΔΑΚ, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, που ουσιαστικά ήταν όχι μόνο η διαφορετική φωνή αλλά η μόνη,που σταθερά πρόβαλλε τα προβλήματα των κατοίκων των συνοικιών. Και όχι μόνο πρόβαλλε, αλλά αγωνίστηκε σταθερά για τη λύση σοβαρών προβλημάτων, όπως αυτό της παιδείας και άλλα. Σ' όλα τα θέματα που αφορούσαν το λαό της Βέροιας η ΔΑΚ υπήρξε η φωνή της αξιοπρέπειας και του αγώνα, τόνισε ο ομιλητής.

Αναφερόμενος στη σημερινή και μελλοντική δράση της ΔΑΚ, τόνισε τις μεγάλες δυνατότητες που ξανοίγονται, που απορρέουν όχι μόνο από τη μέχρι τώρα δράση της Κίνησης, αλλά και από τις προοπτικές που αυτή δημιουργεί με τις ρεαλιστικές και κυρίως φιλολαϊκές θέσεις που προβάλλει.

Ακόμα τόνισε την ανάγκη να δοθεί η μάχη των εκλογών με αισιοδοξία και με στόχο την πλατιά λαϊκή συσπείρωση, που, όπως είπε, θα εκφραστεί και στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΚ.

Η ανταπόκριση των παραβρισκόμενων υπήρξε θερμή και επικρατεί ήδη κλίμα ενθουσιασμού και στράτευσης για την εκλογική επιτυχία της Κίνησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ