Τρίτη 26 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ"
Eπιτροπές νέων σε κάθε συνοικία

Συνεδρίασε η Επιτροπή Νέων της Δημοτικής Κίνησης "Πάτρα Μπροστά" με στόχο την οργάνωση της δράσης της για την πλατύτερη διάδοση των θέσεων και προτάσεων της Κίνησης. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους νέους της Πάτρας(ανεργία, αθλητισμός, προβλήματα των πολιτιστικών συλλόγων, η ανυπαρξία υποδομής στις λαϊκές συνοικίες, η αδιαφορία της Δημοτικής αρχής για τα προβλήματα της πλειοψηφίας του λαού της Πάτρας, ναρκωτικά κλπ). Η Επιτροπή Νέων ασχολήθηκε με ζητήματα σχεδιασμού της δράσης της με πρώτο βήμα τη συγκρότηση Επιτροπών σε όλες τις συνοικίες της Πάτρας οι οποίες θα αναδεικνύουν τα προβλήματα της κάθε γειτονιάς, θα προτείνουν λύσεις και θα παλεύουν μαζί με τους νέους για την αναβάθμιση των υποβαθμισμένων περιοχών. Στην εκδήλωση χαιρέτισε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης "Πάτρα Μπροστά" Παναγιώτης Κοσιώνης ο οποίος τόνισε την ανάγκη να γίνουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι εκφραστές των προβλημάτων της κάθε περιοχής και βήμα έκφρασης και δημιουργίας των νέων και την ανάγκη στήριξης του μαζικού λαϊκού αθλητισμού που θα τραβήξει τους νέους σε δημιουργική ενασχόληση βοηθώντας τους να ξεφύγουν από τη μάστιγατων ναρκωτικών.

Συγκροτήθηκε Γραμματεία της Επιτροπής η οποία καθόρισε τους στόχους δράσης για το επόμενο διάστημα. Πρώτο βήμα θα είναι η μαζική συμμετοχή των νέων της πόλης στην αυριανή 24ωρη πανεργατική απεργία των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

Στο μεταξύ, η Επιτροπή Αθλητισμού της Δημοτικής Κίνησης "Πάτρα Μπροστά" διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα "Διαμόρφωση πρότασης για τον Αθλητισμό" την Κυριακή 31 Μάη στις 10 π.μ. στο κλειστό γήπεδο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ (Περιβόλα). Θα μιλήσουν ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής (ΦΑ) και προπονητής μπάσκετ Τάκης Πετρόπουλος και ο καθηγητής ΦΑ και προπονητής ποδοσφαίρου Χρήστος Τσίκας ενώ θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Κοσιώνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ