Τετάρτη 10 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
... ο ΟΠΑΠ...

Επειδή καλό είναι να διατηρούμε πάντα - και όχι επιλεκτικά - στη μνήμη μας τα όσα συμβαίνουν, αντιγράφουμε από εκείνο το δημοσίευμα:

Ο Σ. Αλημίσης, "με ύφος φυσικό και ατάραχο, με λόγια απλά και κατανοητά, μέσα σε λίγες αράδες, σκιαγραφεί το πλέγμα των δοσοληψιών και της διαπλοκής του μεγάλου κεφαλαίου με το κράτος. Το ρόλο των κυβερνώντων στις σχέσεις τους με τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τον τρόπο που μοιράζονται δουλιές του δημοσίου και άλλα παρόμοια". (...)

Αφορμή, η παραπέρα μηχανοργάνωση του ΟΠΑΠ, η εξέλιξη των διαφόρων τυχερών παιχνιδιών και κάποια καινούρια που οργανώνει ο συγκεκριμένος Οργανισμός, ο τρόπος που θα γίνει - αν γίνει - αυτό, ποιος θα δώσει τις σχετικές συμβουλές, ποιος θα προχωρήσει στην εφαρμογή και άλλα πολλά. Ας παρακολουθήσουμε τι ακριβώς λέει ο κύριος πρόεδρος:

- Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την ΙΝΤΡΑΚΟΜ, και εξετάζουμε όλες τις παραμέτρους. Για να ξεκινήσουμε πρέπει ή να αναμορφώσουμε τις υπάρχουσες μηχανές ή να προμηθευτούμε νέες. Είναι πιθανό να μας συμφέρει (σ.σ. να αγοραστούν νέα μηχανήματα) οικονομικά. (...)

- Και γιατί με την ΙΝΤΡΑΚΟΜ και όχι με άλλη εταιρία;,ρωτάει ο δημοσιογράφος.

- Με την ΙΝΤΡΑΚΟΜ είμαστε κατά κάποιο τρόπο... παντρεμένοι. Αν έρθει άλλη εταιρία, θα απαιτηθεί νέα τεχνολογία και η δαπάνη θα είναι απείρως μεγαλύτερη για τον Οργανισμό (...). Αν πάντως απαιτηθεί διαγωνισμός, θα γίνει, αν συμφέρει η ανάθεση, θα προχωρήσουμε με ανάθεση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ