Τετάρτη 17 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Το ΜΙΝΙΟΝ είναι εδώ...

"Θέλουμε δουλιά και όχι ανεργία, την κρίση να πληρώσει η εργοδοσία" και"το ΜΙΝΙΟΝ είναι εδώ και θα μείνει ανοιχτό".Τα συνθήματα αυτά βροντοφώναξαν για πολλοστή φορά χτες οι εργαζόμενοι του ΜΙΝΙΟΝ,που πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το κατάστημα και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, για να καταλήξουν στο υπουργείο Εργασίας, όπου αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον Ηλ. Κιούλο από το γραφείο του υφυπουργού Εργασίας Χ. Πρωτόπαππα.

Ο Ηλ. Κιούλος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία ότι το υπουργείο συνεχίζει τις επαφές με διάφορους παράγοντες, προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που εμποδίζουν την εκδίκαση της αίτησης της επιχείρησης για ένταξή της στο άρθρο 44 του νόμου 1892 περί διακανονισμό των χρεών της, για την οποία - μετά από πολλές αναίτιες αναβολές - το Πολιτικό Εφετείο της Αθήνας όρισε νέα δικάσιμο στις 2 Ιούλη. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ηλ. Κιούλο, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου σύσκεψη των εμπλεκομένων στο θέμα του ΜΙΝΙΟΝ μέσα στη βδομάδα.

Κοντά στους εργαζόμενους βρέθηκαν χτες ο Π. Ηλιόπουλος γραμματέας της ΤΕ Αθήνας της ΕΣΑΚ, καθώς και εκπρόσωποι των σωματείων Εμποροϋπαλλήλων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Λιθογράφων και Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ