Κυριακή 21 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΤΥΝΗΣΙΑ
Οποιος κερδίσει ελπίζει...

O αγώνας των "περιφρονημένων" θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί το αυριανό παιχνίδι για τον 7ο όμιλο μεταξύ της Κολομβίας και της Τυνησίας, αφού στις τάξεις και των δυο ομάδων επικρατεί αναταραχή εξαιτίας των δυσμενών σχολίων που γίνονται από τα ΜΜΕ των δυο χωρών.

Αιτία το άσχημο ξεκίνημα και των δυο ομάδων την πρώτη αγωνιστική και οι άσχημες εμφανίσεις που πραγματοποίησαν. Ετσι σήμερα και οι δυο καίγονται για τη νίκη αφού μόνο έτσι θα διατηρήσουν ακέραιες τις όποιες ελπίδες έχουν για πρόκριση, ενώ παράλληλα θα βάλουν ένα τέλος σε όλους αυτούς που τους επικρίνουν.

Στην Κολομβία μάλιστα οι "ασκοί του Αιόλου" άνοιξαν για τα καλά μέσα στη βδομάδα με το διώξιμο από την ομάδα του διεθνή επιθετικού Φαουστίνιο Ασπρίγια εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χέρναν Ντάριο Γκόμεζ, επανέλαβεότι ο διεθνής άσος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από την εθνική ομάδα της χώρας για κριτική που άσκησε εναντίον του σε θέματα τακτικής.

"Ο διάλογος που είχε με δημοσιογράφο δεν είναι φυσιολογικός και έτσι έπρεπε να εφαρμοστούν οι κανονισμοί", είπε ξανά ο Γκόμεζ, όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

Βαριά είναι η ατμόσφαιρα όμως που επικρατεί και στο στρατόπεδο της Τυνησίας, αφού τα αρνητικά σχόλια κατά του Πολωνού προπονητή, Χένρι Κάσπερτσακ, εντείνονται και οι εφημερίδες της αφρικανικής χώρας αναφέρουν ότι θα έπρεπε να έχει απολυθεί από πέρσι, μετά τους αγώνες του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που έγιναν στην Μπουργκίνα Φάσο.

Τα σχόλια αναφέρονται στην αμυντική τακτική που εφαρμόζει ο Πολωνός τεχνικός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ