Κυριακή 21 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ
Ντέρμπι πρωτοπόρων

Και τώρα οι δυο τους... Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στο αυριανό παιχνίδι του 7ου ομίλου όπου οι δυο ισχυρότερες ομάδες του γκρουπ, Ρουμανία και Αγγλία, κοντράρονται με στόχο τη δεύτερη νίκη τους στην πρώτη φάση, στην Τουλούζ. Οι δυο αντίπαλο, παρά τις νίκες τους την πρώτη αγωνιστική επί Κολομβίας και Τυνησίας αντίστοιχα, δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους, κάτι που όμως θέλουν να κάνουν σήμερα.

"Θα ήταν λάθος να επιδιώξουμε την ισοπαλία στο ματς με την Αγγλία", δήλωσε ο τεχνικός της Ρουμανίας, Ανγκελ Ιορντανέσκου, αναφερόμενος στον αγώνα της ομάδας του με τη "γηραιά Αλβιόνα".

Ο Ρουμάνος τεχνικός, σε δηλώσεις του στη γαλλική τηλεόραση, επισήμανε ότι η ομάδα του πρέπει να "κυνηγήσει" τη νίκη, αν θέλει να ελπίζει σ' ένα θετικό αποτέλεσμα, που σε μεγάλο βαθμό θα της εξασφαλίσει την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης.

"Η Αγγλία παίζει πολύ δυνατά και εκεί δεν μπορούμε να την κοντράρουμε. Ομως, έχουμε άλλα σχέδια. Θα παίξουμε για τη νίκη γιατί δε θέλουμε να βρεθούμε σε δύσκολη θέση στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων", είπε χαρακτηριστικά ο μελλοντικός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας.

Στον αγωνιστικό τομέα, τώρα, ο Ιορντανέσκου δε θα έχει στη διάθεσή του τον επιθετικό Γκεόργκε Κραϊοβεάνου και τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Ντουμίτρου Στινγκάτσιου, που εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Αντίθετα, ο Τίμπορ Σελίμες ανάρρωσε από τον τραυματισμό του και θα είναι παρών στο ματς της Δευτέρας.

Στο άλλη πλευρά λύνονται σιγά σιγά τα χέρια του Γκλεν Χοντλ, αφού από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αγγλίας που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, μόνο η κατάσταση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ προβληματίζει τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Εγγλέζων.

Αντίθετα, η κατάσταση του Αλαν Σίρερ, του Τέντι Σέριγχαμ και του Τόνι Ανταμς δεν εμπνέει ανησυχία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ