Κυριακή 21 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΤΖΑΜΑΙΚΑ
Με τον αέρα του φαβορί

Τη δεύτερη νίκη της στη φετινή διοργάνωση θα προσπαθήσει να πετύχει σήμερα η Αργεντινή, όπου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου αντιμετωπίζει την Τζαμάικα στο "Παρκ ντε Πρενς".

Οι "Γκαούτσος" θέλουν σήμερα, εκτός από τη νίκη να διασκεδάσουν και τις άσχημες εντυπώσεις από την πρώτη αγωνιστική, αφού παρά τη νίκη επί της αδύναμης Ιαπωνίας, οι Λατινοαμερικανοί δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους. Ο Ντανιέλ Πασαρέλα έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, αφού ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα και ο μέσος Αριέλ Ορτέγκα, ξεπέρασαν το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Πασαρέλα. Αντίθετα, πρόβλημα υπάρχει με το αγαπημένο παιδί της εξέδρας τον Γκαγιάρντο, όπως επισήμανε σε δηλώσεις του ο γιατρός της ομάδας ο διεθνής παίκτης είναι αρκετά κουρασμένος, αφού είχε μία δύσκολη χρονιά με τη Ρίβερ Πλέιτ και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντανιέλ Πασαρέλα αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα τον Χοσέ Τσαμότ που στο πρώτο παιχνίδι αντικατέστησε τον Σενσίνι αφού ο τελευταίος δείχνει να μην έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δύσκολα θα παίξει σήμερα.

Στην αντίπερα όχθη η Τζαμάικα από το πρώτο κιόλας παιχνίδι κέρδισε τη συμπάθεια των περισσότερων φιλάθλων απανταχού του κόσμου, ιδιαίτερα μάλιστα για τον τρόπο που διασκεδάζουν οι οπαδοί της στις εξέδρες.

Στο πρώτο παιχνίδι με την Κροατία γνώρισαν την ήττα, αλλά όμως έδειξαν και καλά στοιχεία, όπως η ταχύτητα των "Ρέγκε Μπόις". Στόχος τους σήμερα είναι σταθούν αξιοπρεπώς πλάι σε ένα τόσο μεγάλο όνομα όπως οι αντίπαλοί τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ