Παρασκευή 3 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ

Ξεκινά σήμερα στα Χανιά (παραλία Αγ. Αποστόλων) το 3ο Τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς - βόλεϊ. Στο κυρίως ταμπλό παίρνουν 16 ομάδες ανδρών και 8 ομάδες γυναικών. Την πρώτη θέση στους άνδρες έχουν μετά από τα δύο πρώτα τουρνουά οι Κουτουλέας - Δημητρακάκος και στις γυναίκες οι Καραντάσιου - Σφυρή, που αυτό το διάστημα παίρνουν μέρος στο τουρνουά του Παγκόσμιου Σιρκουί της FIVB, στο Βάστο της Ιταλίας. Το δίδυμο Καραντάσιου - Σφυρή κατάφερε να πάρει μια από τις οκτώ θέσεις, σε σύνολο 55 συμμετοχών και να μπει για πρώτη φορά στις 32 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Σήμερα Παρασκευή αρχίζουν οι αγώνες του τελικού ταμπλό.

  • Αύριο, στη Θεσ/νίκη ξεκινά το πανελλήνιο εφήβων - νεανίδων που θα διεξαχθεί φέτος με τη μορφή του πανελλήνιου των ανδρών - γυναικών, δηλαδή με πολλά τουρνουά.
  • Κοντά στον Ηρακλή βρίσκεται ο Ισραηλινός διαγώνιος Γιούβαλ Κατζ που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τόσο με τον Εθνικό Αλεξ/πολης, όσο και με τον Κτησιφώντα. Ο "γηραιός" έχει ήδη κλείσει τον πρώην πασαδόρο του Αρη, Γιάννη Μέλκα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ