Παρασκευή 3 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Εμπιστοσύνη στον Π. Σαλπέα

Οπως αναμενόταν οι "ποδοσφαιράνθρωποι" του Πειραιά εκτίμησαν τις ακούραστες προσπάθειες και το έργο της διοίκησης στην Ενωση (ΕΠΣΠ) με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση του αθλήματος στην περιοχή. Ετσι με συντριπτική πλειοψηφία ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον Π. Σαλπέα και τους συνεργάτες του.

Σ' αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η ΓΣ με θέματα απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης και εκλογές. Τα διοικητικά και οικονομικά πεπραγμένα εγκρίθηκαν ομόφωνα από τους εκπροσώπους των 102 πειραϊκών σωματείων που παραβρέθηκαν στη διαδικασία.

Το νέο 15μελές ΔΣ που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες είναι (σε παρένθεση οι ψήφοι): Σαλπέας Παναγιώτης (71), Αντιμαχίτης Νίκος (60), Τσικνάκος Ανδρέας (59), Αθανασοπούλου Λέλα (59), Βασιλόπουλος Βασίλης (55), Σάββας Κώστας (46), Γιαννακόπουλος Νίκος (42), Αμαραντίδης Στάθης (42), Σιδηρόπουλος Νίκος (41), Δούκας Τάκης (40), Οικονόμου Αργύρης (31), Καρτελιάς Γιώργος (28), Μπρατσόλης Στέλιος (13), Δραγάζης Γρηγόρης (9) και Ευθυμίου Νίκος (9).

Εκλογές όμως έγιναν και για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΣ Αθήνας όπου ο συνδυασμός του Ν. Παπαδήμα απέσπασε περισσότερο από το 70% των εκλεκτόρων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ