Σάββατο 4 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ελπίδες από ΟΥΕΦΑ

Στο σκοτεινό μέλλον, για την ΑΕΚ, που διέγραφε ο αποκλεισμός από το ΟΥΕΦΑ ήρθε χτες μια αχτίδα φωτός. Ο πρόεδρος, αλλά και στελέχη της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας παραδέχτηκαν πως υπάρχει σκέψη να δοθεί παράταση ενός χρόνου και η ειλημμένη απόφασή τους να τεθεί σ' εφαρμογή από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οριστική ετυμηγορία όμως θα υπάρξει στις 10 του μήνα, ύστερα από τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής στην ΟΥΕΦΑ.

Πάντως η θετική για το σύλλογο εξέλιξη δε μειώνει σε τίποτα τις ευθύνες της ENIC. Οπως μάλιστα παραδέχτηκε παράγοντας στην ΕΠΟ, γνώστης του θέματος, με αρκετές γνωριμίες στη διεθνή ποδοσφαιρική κοινότητα, η πολυεθνική, με τους λανθασμένους χειρισμούς της, φέρει την αποκλειστική ευθύνη.

Πληροφορίες θέλουν τους Αγγλους να κινήθηκαν μόνοι τους και "εν κρυπτώ" χωρίς να συνεργάζονται ούτε με τη διοίκηση του "Δικεφάλου". Επισήμανε ακόμα η ίδια πηγή ότι αν η ποθητή για την ΑΕΚ απόφαση παρθεί, απλά θα δώσει παράταση στην υπόθεση. Το ζητούμενο είναι η οριστική λύση ευθύνη την οποία μπορεί να δώσει μόνο η ιδιοκτήτρια.

"Σφίγγα" ο Στεπάνοβιτς

Στο μεταξύ ήρθε χθες στην Ελλάδα ο Στεπάνοβιτς, που αντί να ξεδιαλύνει, μπέρδεψε περισσότερο την κατάσταση αναφορικά με τις μεταγραφές. Αφού επισήμανε πως δεν του αρέσει ο ήλιος και η ζέστη, αλλά... "θα την αντέξει", ισχυρίστηκε ότι λόγω του αγώνα το βράδυ δε θα 'χει συνάντηση με τη διοίκηση. Οταν αυτό συμβεί "έχω κάποια ονόματα να τους προτείνω. Αν δεν εγκριθούν ίσως να μην κάνω καμιά μεταγραφή". Πάντως τ' απόγευμα πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ....


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ