Σάββατο 4 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΑΕ
Πάγωσαν από τη συμφωνία του μπάσκετ

Το ύψος στο οικονομικό αντάλλαγμα της συμφωνίας συνδρομητικού - ΕΣΑΚΕ, τάραξε αρκετούς παράγοντες του ποδοσφαίρου. Μάλιστα αναμένεται ν' αποτελέσει ένα επιπλέον επιχείρημα της αντιπολίτευσης κατά της νυν διοίκησης στην ΕΠΑΕ. Ισως γι' αυτό και ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης, Β. Μητρόπουλος, με τις δηλώσεις του άφησε να αιωρείται το ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης. Μεταξύ άλλων ο β' αντιπρόεδρος ανέφερε:

"Αν ορισμένοι εκτιμούν ότι το μπάσκετ κοστίζει 5,8 δισ. δρχ. τότε το ποδόσφαιρο αξίζει από 8 δισ. δρχ. και πάνω. Το '95 τη σύμβαση υπέγραψαν οι 17 πρόεδροι. Αυτοί είναι υπεύθυνοι να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους"...

Εν τω μεταξύ μόνο σαν λεονταρισμός μπορεί να χαρακτηριστεί μια πρωτόγνωρη ετυμηγορία της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής. Αποφάσισε Εθνικός, Πιερικός και ΕΑΡ για χρέη περίπου 11, 6, και 8 εκατ. δρχ. αντίστοιχα να διαγραφούν οριστικά από τα μητρώα της ΕΠΟ!! Ενα εύλογο ερώτημα είναι αν μόνο αυτές οι εταιρίες χρωστούν και δεύτερον, γιατί η τιμωρία επιβάλλεται τώρα που τελείωσε η περίοδος και όχι πριν. Πάντως οι θιγόμενοι έχουν το δικαίωμα της έφεσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ