Σάββατο 4 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Ξεκαθαρίζει η 4άδα

Στα ύψη ανεβαίνει σήμερα το θερμόμετρο της αγωνίας στην Α1 ανδρών του πόλο, αφού διεξάγονται οι επαναληπτικοί αγώνες πλέι - οφ της προημιτελικής φάσης.

Τον πρώτο λόγο στους σημερινούς αγώνες έχουν τρεις ομάδες: ο Ολυμπιακός, που επιβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι του Ηλυσιακού με 15 - 7, η Βουλιαγμένη που επικράτησε της Γλυφάδας με 12 - 8, και η Πάτρα που νίκησε τη Χαλκίδα εκτός έδρας με 11 - 8. Υπενθυμίζεται ότι στην επόμενη φάση προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δυο νίκες.

Αντίθετα, στον αέρα είναι τα πράγματα για το παιχνίδι των Χανίων με τη Χίο, που αγωνίζονται σήμερα στην έδρα των Κρητικών, αφού για την τύχη του πρώτου παιχνιδιού, που διεκόπη λόγω επεισοδίων τα οποία δημιούργησαν οι γηπεδούχοι, θα αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής τη Δευτέρα, λίγες ώρες δηλαδή πριν από την καθορισμένη ώρα έναρξης του παιχνιδιού!

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα είναι: Πάτρα - Χαλκίδα (Πάτρα 20.00), Ηλυσιακός - Ολυμπιακός (Ηλύσιο 20.00), Γλυφάδα - Βουλιαγμένη (Αγ. Κοσμάς 21.00 ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡ) Χανιά - Χίος (Χανιά 19.00).

Αν χρειαστεί να γίνουν και τρίτα παιχνίδια, αυτά θα διεξαχθούν τη Δευτέρα:

Χαλκίδα - Πάτρα (20.00), Βουλιαγμένη - Γλυφάδα (19.00), Χίος - Χανιά (18.30), Ολυμπιακός - Ηλυσιακός (20.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ