Τρίτη 14 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πρώτο φιλικό με Βάτενς

Η αυλαία του Μουντιάλ σήμανε, για τον Ντ. Μπάγεβιτς και τη διοίκηση του Ολυμπιακού, την αντίστροφη μέτρηση αναφορικά με τον ξένο που θα αποκτηθεί. Μέσα στη βδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του ξένου και να μπει ένα τέλος στις φήμες, που έφεραν να παρελάσει από το λιμάνι η αφρόκρεμα των παικτών του Μουντιάλ...

Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες φέρνουν τους "ερυθρόλευκους" να έχουν κλείσει συμφωνία με Λατινοαμερικάνο άσο, που όμως δε συμμετείχε στο Μουντιάλ της Γαλλίας.

Εξάλλου, σε ρυθμούς προπόνησης έχει μπει πλέον για τα καλά ο Φέλιξ Αμπουάγκουε. Ο Γκανέζος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Πάντως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο σημερινό πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Βάτενς που αγωνίζεται στη Β κατηγορία.

Αν και είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα, εντούτοις το παιχνίδι αποτελεί καλή ευκαιρία για να δείξει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τις σκέψεις του για τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ