Τρίτη 14 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη στον τελικό

Νίκησαν χτες για δεύτερη φορά την Πάτρα και τα Χανιά, αντίστοιχα, και πλέον θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή

Η πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν τα σκήπτρα του πρωταθλητή Ελλάδας στο πόλο για τη φετινή χρονιά, αφού χτες σφράγισαν και τυπικά πλέον το εισιτήριο της πρόκρισης επικρατώντας για δεύτερη φορά των αντιπάλων τους.

Στην Πάτρα ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του το Σάββατο στον Πειραιά με 13 - 7 δε δυσκολεύτηκε να νικήσει για άλλη μια φορά τους Πατρινούς με 10 - 6. Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν πιο αποφασισμένα στο παιχνίδι και στο τέλος του πρώτου εννιαλέπτου προηγήθηκαν με 2 γκολ διαφορά (3 - 1). Οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν στη δεύτερη περίοδο και ισοφάρισαν σε 4 - 4. Παρ' όλα αυτό όμως οι Πειραιώτες στο τρίτο και κρίσιμο εννιάλεπτο κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά τριών γκολ ανοίγοντας το δρόμο για την πρόκριση.

Τα εννιάλεπτα του αγώνα: 1 - 3, 3 - 2, 1 - 3, 1 - 2. Τα γκολ για τους Πατρινούς πέτυχαν: Λιν 2, Μ. Γεωργάρας 2, Λυκούδης 1, Κλεονάκος 1. Για τον Ολυμπιακό σκόραραν: Πλατανίτης 3, Κραβαρίτης 2, Αρόγιο 1, Βλοντάκης 1, Βλάχος 1, Θωμάκος 1, Χατζής 1.

Στην Κρήτη η Βουλιαγμένη επικράτησε των Χανίων με 11 - 8 βάζοντας και αυτή τέλος στην υπόθεση - πρόκριση. Υπενθυμίζεται ότι οι "μπέμπηδες" είχαν νικήσει και το Σάββατο τους Κρητικούς με 11 - 10. Τα εννιάλεπτα του χτεσινού παιχνιδιού: 2 - 2, 2 - 3, 2 - 3, 2 - 3.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ