Σάββατο 8 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ
Ο Στ. Σφυρής επικεφαλής αγωνιστικού συνδυασμού

Η διεκδίκηση λύσεων στα οξυμένα προβλήματα του Ορχομενού είναι ο κύριος στόχος του υποψήφιου δημάρχου της πόλης, Στάθη Σφυρή.

Σε ανακοίνωσή του, ο Στ. Σφυρής επισημαίνει: "Καθημερινά, όλο και περισσότερα προβλήματα ανακύπτουν, που δυσκολεύουν τη ζωή μας σ' αυτόν τον τόπο. Προβλήματα οικονομικής, παραγωγικής και κοινωνικής υποβάθμισης, εγκατάλειψης της περιοχής μας, ξεκληρίσματος των αγροτών μας, μαζικής ανεργίας και ανέχειας. Προβλήματα, που μας ανάγκασαν να προχωρήσουμε σε μαζικές και αγροτικές κινητοποιήσεις για να αντισταθούμε στη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση για το λαό".

Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, συνεχίζει ο Στ. Σφυρής, θέλοντας να εκφραστεί αυτή η ενωτική, αγωνιστική διάθεση των κατοίκων της περιοχής μας για τη διεκδίκηση λύσεων στα οξυμένα προβλήματα, με οδήγησαν μετά από πολλές συζητήσεις με συμπατριώτες μου και με ώριμη σκέψη, να θέσω υποψηφιότητα για δήμαρχος στο νέο διευρυμένο Δήμο Ορχομενού.

Και ο Στ. Σφυρής καταλήγει: "Με την πρωτοβουλία μου αυτή, θέλω να συμβάλω στη διαμόρφωση ενός ενωτικού, αγωνιστικού Δημοτικού Συνδυασμού, που θα εκφράζει τις ανάγκες, τις αγωνίες των κατοίκων και της νεολαίας του Δήμου Ορχομενού. Που με μαχητικότητα και ανιδιοτέλεια θα παλέψει ενεργητικά για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Για ένα δήμο, όχι υποταγμένο στις κάθε φορά κυβερνητικές εντολές και στα κομματικά κυκλώματα. Μπροστάρη και συμπαραστάτη στις κινητοποιήσεις του λαού μας. Για ένα δήμο με το λαό για το λαό".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ