Κυριακή 9 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΙΘΑΚΗ
Για νομαρχία στήριγμα των λαϊκών συμφερόντων

Το Δημήτρη Μαντζουράτο γυμναστή και πρόεδρο επί σειρά ετών των καθηγητών, ανακήρυξε υποψήφιο Νομάρχη Κεφαλονιάς - Ιθάκης, η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" (ΝΑΣ), σε μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η παράταξη πριν λίγες μέρες στο προαύλιο του Εργατικού Κέντρου στο Αργοστόλι."Αγωνιζόμαστε όχι μόνο για μια καλύτερη διαχείριση στη νομαρχία, αλλά κυρίως, για να μην περάσουν οι αντιλαϊκές επιλογές της ΕΕ που προπαγανδίζουν και στηρίζουν όλα τα άλλα κόμματα μαζί", τόνισε στην ομιλία του ο υποψήφιος νομάρχης.

Και κατέληξε: "Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε κάθε τίμιο αγωνιστή - ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα ανήκει - που δεν υποτάσσεται στον αντιλαϊκό μονόδρομο να συμπορευτεί μαζί με τη ΝΑΣ. Για νομαρχία - στήριγμα των λαϊκών συμφερόντων, για νομαρχία - συμπαραστάτη του λαού".

Οπως αναφέρει και η ΝΑΣ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στη διακήρυξή της: "επιβεβαιώθηκε η εκτίμησή μας για τη χρησιμοποίηση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, σαν συμπληρωματικό μηχανισμό εφαρμογής της πολιτικής που εξυπηρετεί το μεγάλο κεφάλαιο και τις πολυεθνικές, σαν μέσο επιβολής της Κεντρικής Εξουσίας πάνω στην κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα κάθε τόπου".

"Μια τετραετία τώρα, συνεχίζεται στη διακήρυξη, ο νομάρχης μαζί με τον αντινομάρχη στο όνομα του "εκσυγχρονισμού" προώθησαν την κυβερνητική πολιτική, αδιαφόρησαν για τις ελλείψεις στα σχολεία, την Πρόνοια, την Υγεία, τις συγκοινωνίες, στήριξαν και στηρίζουν τον αντιδραστικό νόμο Αρσένη για την Παιδεία, έμειναν συνειδητά μακριά από τα προβλήματα του λαού, απουσίαζαν από τους αγώνες του εργατικού δυναμικού και των συνταξιούχων".

Και καταλήγει: "Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε κάθε τίμιο αγωνιστή - ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα ανήκει - που δεν υποτάσσεται στον αντιλαϊκό μονόδρομο να συμπορευτεί μαζί μας, μαζί με τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ