Κυριακή 9 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στη μάχη για το Πέτα

Την υποψηφιότητα του Χρήστου Κακαριάρη,θα στηρίξει με ομόφωνη απόφασή της, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, η "Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Πέτα" (ΔΑΣΠ) Αρτας, με τη δέσμευση να αγωνιστεί ενάντια στην ασκούμενη πολιτική στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να παλέψει για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του δήμου.

Στη συγκέντρωση, που έγινε στις 26.7.1998, για την ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου, τονίστηκε ότι στις ερχόμενες εκλογές θα αναμετρηθούν δύο διαφορετικές αντιλήψεις, η μια της υποταγής και της υλοποίησης των αντιλαϊκών επιλογών και η άλλη που θα αγωνιστεί με συνέπεια για την υπεράσπιση των συμφερόντων του δημότη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέτα, Χρήστος Κακαριάρης δεσμεύτηκε να συνεχίσει "την προσπάθεια συγκρότησης για ευρύτερη συσπείρωση που θα καταστήσει πιο αποτελεσματική την προσπάθειά μας, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και όσων τη στηρίζουν ή την εξωραϊζουν. Για ένα δήμο και μια Δημοτική Αρχή που θα είναι στην υπηρεσία του συνόλου των δημοτών και όχι φοροεισπρακτικός μηχανισμός και μηχανισμός υλοποίησης κεντρικών αντιλαϊκών επιλογών".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ