Σάββατο 26 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Φτηνότερο το χωριάτικο ψωμί από ορισμένα πρατήρια

Αυτό ανακοίνωσε το Σωματείο Πρατηριούχων άρτου και αρτοποιών "Η Ενωση", προσδοκώντας ανταλλάγματα από την κυβέρνηση

Μείωση της τιμής του χωριάτικου ψωμιού που πωλείται από τα πρατήρια άρτου και πάγωμα των τιμών των υπόλοιπων ειδών αρτοποιίας μέχρι το τέλος του χρόνου από την 1η Οκτώβρη ανακοίνωσε χτες το Σωματείο πρατηριούχων άρτου και αρτοποιών "Η Ενωση".

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η "Ενωση" προχωράει σ' αυτή την κίνηση - η οποία αφορά μόνο τον περιορισμένο αριθμό των πρατηρίων που ανήκουν στο συγκεκριμένο σωματείο, με έδρα την Πετρούπολη - σε ένδειξη "καλής πίστης" προς το υπουργείο Ανάπτυξης, για να ικανοποιήσει το αίτημά τους για κατάργηση της συσκευασίας άρτου στα πρατήρια, πάγιο αίτημα του συγκεκριμένου κλάδου. Σύμφωνα με τους ίδιους από την 1η Οκτώβρη το χωριάτικο ψωμί θα πωλείται στις 135 δρχ. το μισό κιλό από 150 που πωλείται σήμερα.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με επαγγελματίες από το χώρο των καταστηματαρχών κρεοπωλών, σε ορισμένα κρεοπωλεία παρατηρείται τις τελευταίες μέρες μείωση στην τιμή του χοιρινού κρέατος το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις είναι εισαγόμενο και πωλείται σαν ντόπιο, ενώ από την άλλη αυξάνεται η τιμή του μοσχαρίσιου κρέατος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ