Τρίτη 15 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Καταδικάστε την πολιτική της κυβέρνησης

"Η σημερινή Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση έκανε τα πάντα για την εφαρμογή των αντιλαϊκών πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης. Είναι συνυπεύθυνη για το μαρασμό του νησιού και αποδείχτηκε πειθήνιο όργανο των κυβερνητικών εντολών". Αυτό τόνισε ο υποψήφιος νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" Τιμολέων Παπανικολάου στη διάρκεια ομιλίας του στο Μεσολόγγι στην προφεστιβαλική εκδήλωση του 24ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή".

Παράλληλα, ο υποψήφιος νομάρχης κάλεσε τους κατοίκους του νομού να στηρίξουν στις εκλογές το συνδυασμό της ΝΑΣ, καταδικάζοντας τη λογική που εκφράζεται από τους άλλους συνδυασμούς και που θέλει την Τοπική Αυτοδιοίκηση διαχειριστή των κυβερνητικών δεδομένων της φτώχειας και της μιζέριας, υπάκουο υπάλληλο των κατευθύνσεων των Βρυξελλών. "Η ΝΑΣ - τόνισε - παλεύει για την καταπολέμηση των προβλημάτων και όχι για μια απλή διοικητική μεταρρύθμιση στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. Παλεύει ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, την υποβάθμιση και τη συρρίκνωση των κοινωνικών υπηρεσιών και παροχών.

Αναφερόμενος στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο νομός επισήμανε πως η λιτότητα και η ανεργία αυξάνονται, η αγροτική παραγωγή συρρικνώνεται, η ύπαιθρος μαραζώνει, οι μικροεπαγγελματίες στενάζουν κάτω από το βάρος της φτώχειας των εργαζομένων - αγροτών και τον αθέμιτο ανταγωνισμό με τα πολυκαταστήματα, η νεολαία και οι γυναίκες απασχολούνται ως φθηνό μισοειδικευμένο δυναμικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ