• Οι θέσεις και οι προτάσεις του συνδυασμού βρίσκουν μεγάλη απήχηση στο λαό της πόλης
  • Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 43 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι
  • - Μεγάλη απήχηση στους δημότες της Πάτρας βρίσκει καθημερινά ο συνδυασμός Πάτρα Μπροστά του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Κοσιώνη.Κι αυτό γιατί ο συνδυασμός είναι αντανάκλαση της κοινωνικής... - 1998-09-15 00:00:00.0"/>
  • Οι θέσεις και οι προτάσεις του συνδυασμού βρίσκουν μεγάλη απήχηση στο λαό της πόλης
  • Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 43 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι
  • - Μεγάλη απήχηση στους δημότες της Πάτρας βρίσκει καθημερινά ο συνδυασμός Πάτρα Μπροστά του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Κοσιώνη.Κι αυτό γιατί ο συνδυασμός είναι αντανάκλαση της κοινωνικής... - 1998-09-15 00:00:00.0" /> Διευρύνεται η συσπείρωση γύρω από το ψηφοδέλτιο νίκης | ΡΕΠΟΡΤΑΖ | ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
    Τρίτη 15 Σεπτέμβρη 1998
    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
    Σελίδα 12
    ΡΕΠΟΡΤΑΖ
    "ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ"
    Διευρύνεται η συσπείρωση γύρω από το ψηφοδέλτιο νίκης
    • Οι θέσεις και οι προτάσεις του συνδυασμού βρίσκουν μεγάλη απήχηση στο λαό της πόλης
    • Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 43 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

    Μεγάλη απήχηση στους δημότες της Πάτρας βρίσκει καθημερινά ο συνδυασμός "Πάτρα Μπροστά" του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Κοσιώνη.Κι αυτό γιατί ο συνδυασμός είναι αντανάκλαση της κοινωνικής πραγματικότητας της πόλης και - κυρίως - του πόθου του πατρινού λαού για έξοδο από την πολύχρονη κρίση που προκάλεσε η αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική και οι ντόπιοι επιτηρητές της που διαχειρίστηκαν το δήμο.

    Κοινή είναι η διαπίστωση όλων των πολιτών ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πως πρέπει να γίνει μια νέα αρχή στα δημοτικά πράγματα, έτσι ώστε να πάψει ο δήμος της Πάτρας να είναι πειθήνιο όργανο και χειροκροτητής της κυβερνητικής πολιτικής και να γίνει διεκδικητικός, για να απαιτήσει αυτά που η περιοχή δικαιούται. Οι θέσεις και οι προτάσεις του συνδυασμού βρίσκουν μεγάλη απήχηση μέσα στο λαό της Πάτρας στην καθημερινή επικοινωνία των στελεχών της παράταξης με τους εργαζόμενους σε τόπους δουλιάς και στις συνοικίες. Συνεχώς διευρύνεται η συσπείρωση γύρω από το ψηφοδέλτιο νίκης του Π. Κοσιώνη. Αυτή η πλατύτερη συσπείρωση και η αγωνιστική διάθεση για αλλαγή στην πόλη απεικονίζεται και στη σύνθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού "Πάτρα Μπροστά". Μέχρι τώρα έχει ανακοινωθεί το μεγαλύτερο κομμάτι του ψηφοδελτίου, για το οποίο ο επικεφαλής του συνδυασμού τόνισε πως βρέθηκε στη δύσκολη θέση, να επιλέξει μόνον 60 "από εκατοντάδες ικανών και άξιων πολιτών αυτής της πόλης". Το ψηφοδέλτιο χαρακτηρίζεται από την πλήρη αντιπροσωπευτικότητα σε κοινωνικό, πολιτικό και σε γεωγραφικό επίπεδο. Σ' αυτό υπάρχουν άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αλλά και τις γειτονιές της Πάτρας με κοινό στόχο τη θέλησή τους να προσφέρουν στην πόλη, πλαισιώνοντας έτσι με το κύρος και τις ικανότητές τους το κύρος και τις ικανότητες του Π. Κοσιώνη.

    Το ψηφοδέλτιο

    Οι 43 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που μέχρι τώρα ανακοινώθηκαν είναι: Αγγελακοπούλου Νάνσυ,μέλος ΔΣ Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας", Αγγελόπουλος Δημήτρης,εμπορικός αντιπρόσωπος, Αθανασίου Δημήτρης,διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός, πρώην Αντιδήμαρχος, Αθανασόπουλος Νίκος,εκτελωνιστής, Αϊβαλής Δημήτρης,αρχιτέκτονας, πρώην ΓΓ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Αλαφάκη Χρυσούλα,κομμώτρια, Αντωνόπουλος Αλέξης,ηλεκτρονικός μηχανικός ΤΕ, εργαζόμενος στο Νοσοκομείο"Αγιος Ανδρέας", Αντωνόπουλος Ανδρέας, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας, μέλος της διοίκησης του ΕΚ Πάτρας, Αραβαντινός Αντώνης,στέλεχος επιχείρησης, Ασπρούλιας Βασίλης,δικηγόρος, Νομαρχιακός Σύμβουλος, Βανδώρος Μάκης,εργολάβος, Βουτσινά - Ξυδία Σοφία,καθηγήτρια αγγλικών, Γασπαρινάτος Νίκος,τέως πρόεδρος ΟΠΑΘΑ, Γκρεκιώτης Χρήστος,οδοντίατρος, Δημοτικός Σύμβουλος, Δημησιάνος Δημήτρης,Δημητρόπουλος Γιάννης,αντιπρόεδρος συνταξιούχων Μετάλλου, τέως ΓΓ ΟΠΑΘΑ, πρώην ποδοσφαιριστής Παναχαϊκής, Θεοφιλάτος Θύμιος,βιοτέχνης, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών - Βιοτεχνών - Εμπόρων νομού Αχαϊας, μέλος του ΔΣ του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαϊας, Καπαγερίδου Ελισσάβετ,εκπαιδευτικός, μέλος Πολιτιστικού του "Φάρου Ποντίων", Καρατζάς Διονύσης,φιλόλογος, ποιητής, Καρνάρης Ανδρέας,μαιευτήρας, χειρουργός γυναικολόγος, Κατσικαρώνης Φώτης,πρόεδρος Σωματείου εργαζομένων της 3Ε (Κόκα-Κόλα), Καφέζας Γιάννης,γαστρεντερολόγος, τέως πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Κορδάς Χρήστος,πολιτικός μηχανικός, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ, Κούτρα Γιόλα,συνταξιούχος ΔΕΗ, Διαμερισματική Σύμβουλος, Λαζαρίδης Γιάννης,επιχειρηματίας, Δημοτικός Σύμβουλος, Λάππας Κώστας,εργαζόμενος στο Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας", Λώλος Αλέξανδρος, οικονομολόγος, επιχειρηματίας, μέλος ΔΣ Δημοτικού Ωδείου, μέλος ΔΣ Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου, Μακρής Νίκος, μέλος ΔΣ "ΑΠΟΛΛΩΝΑ", μέλος ΔΣ Ομοσπονδίας Βόλεϊ, πρόεδρος της Επιτροπής Ορισμού Διαιτησίας Βόλεϊ, Μαρινοπούλου Γιώτα,έμπορος, Μασαχός Ανδρέας,πρόεδρος Σωματείου εργαζομένων ΑΛΟΥΚΑΝΚΟ, Ξυλιάς Γιώργος,έμπορος, μέλος ΔΣ Πνευματικού Κέντρου Δήμου, Παναγόπουλος Φώτης,πρόεδρος Σωματείου Συνταξιούχων ΤΕΒΕ, Πελετίδης Κώστας,καρδιολόγος, Πετρόπουλος Τάκης,καθηγητής Φυσικής Αγωγής, προπονητής μπάσκετ, Ροδοπούλου Γεωργία,γιατρός, τέως ΓΓ του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Σάμη Γεωργία (πρώην Χανουμίδου),τέως Αντιδήμαρχος, Σκαρτσιάρης Δημήτρης,δημόσιος υπάλληλος, Σωτηρόπουλος Μετζέλος,αυτοκινητιστής, Τζαμαλούκα Τέτη,δικηγόρος, μέλος ΔΣ Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, Τζωρτζίδης Φώτης,νευροχειρουργός, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας της απερχόμενης δημοτικής αρχής, Τσαβαχίδου Ασπα,αισθητικός, πρόεδρος Διπλωματούχων Αισθητικών Πελοποννήσου, μέλος ΔΣ Δημοτικού Βρεφοκομείου, Τσαπάρας Γιώργος,εργολάβος οικοδομών, Τσίκας Χρήστος,καθηγητής Φυσικής Αγωγής, προπονητής ποδοσφαίρου.

    Συγκέντρωση την Πέμπτη

    Την Πέμπτη σε μεγάλη εκδήλωση έξω από το εκλογικό κέντρο, στην οποία μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Κοσιώνης, θα ανακοινωθεί η πλήρης σύνθεση του ψηφοδελτίου της "Πάτρας Μπροστά". Στο μεταξύ, καθημερινά γίνονται περιοδείες κλιμακίων σε συνοικίες και τόπους δουλιάς της πόλης, ενώ δε λείπει και η καθημερινή ενημέρωση του πατρινού λαού από τον επικεφαλής του συνδυασμού, ο οποίος, σε καθημερινή βάση, παρουσιάζει ο ίδιος στα ΜΜΕ πτυχές του προγράμματος της παράταξης.


    Κορυφή σελίδας
    Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
    Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
    Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ