Παρασκευή 2 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Περιοδεία στη Νάουσα

Διάφορα εργοστάσια επισκέφθηκαν οι Γ. Μαυρίκος και Φ. Γεωργουδάκης

Εργοστάσια της Νάουσας επισκέφθηκαν χτες ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και αντιπρόεδρος της ΓΣΕΕ, επικεφαλής κλιμακίου του ΚΚΕ και ο Φ. Γεωργουδάκης, μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ. Πρώτος σταθμός της περιοδείας το εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας ΒΕΤΛΑΝΣ ΝΑΟΥΣΑ,εκεί όπου οι 220 εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του εργοστασίου διότι, εκτός από τις μεθοδεύσεις του εργοδότη που προσπαθεί να τους απολύσει, τους οφείλονται και δεδουλευμένα 6 μηνών.

Στη συγκέντρωση που έγινε στο εργοστάσιο είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εργαζόμενους, οι οποίοι κατήγγειλαν τις πλειοψηφίες των ανώτερων συνδικαλιστικών οργανώσεων και δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να δικαιωθούν.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε επίσης, τις κλωστοϋφαντουργίες ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ και ΤΡΙΚΟΛΑΝ,όπου κάλεσε τους εργαζόμενους την Κυριακή των νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών να στείλουν μήνυμα αντίθεσης και αντίστασης σ' αυτή την αντιλαϊκή πολιτική, αλλά και στις συνδικαλιστικές δυνάμεις της Ευρωυποταγής.

Επίσης, κάλεσαν τους εργαζόμενους να ψηφίσουν νομάρχες και δημάρχους που θα είναι στο πλευρό τους και τη Δευτέρα των εκλογών, πρωτοπόροι στο συντονισμό του αγώνα και της πάλης της εργατικής τάξης για την υπεράσπιση των εργασιακών κατακτήσεων, των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και της απόκρουσης της λιτότητας και να υπερψηφίσουν το συνδυασμό στον οποίο επικεφαλής είναι ο Θαν. Τσίτσης, στέλεχος της ΕΣΑΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ