Τετάρτη 4 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επιστολή στον Μ. Τριανταφυλλόπουλο

Επιστολή στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο έστειλε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ Μάκης Κοψίδης, σχετικά με αναφορά του δημοσιογράφου στο ΚΚΕ στην εκπομπή του την προηγούμενη Πέμπτη. Η επιστολή έχει ως ακολούθως:

"Προς κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Στην εκπομπή σας "Ζούγκλα" στο SKY, στις 29.10 και με θέμα τα κυκλώματα πορνείας, κάνατε αναφορά σε εμπλοκή του δικηγόρου Ηλία Αλεξανδρή στα προαναφερόμενα κυκλώματα και συσχετίσατε τον εν λόγω δικηγόρο με το ΚΚΕ, με τέτοιο τρόπο ("στέλεχος του ΚΚΕ", "υποστηρίχθηκε από το ΚΚΕ ως υποψήφιος δήμαρχος"), που δημιουργήθηκαν εντυπώσεις περί ευθυνών του Κόμματος για τις δραστηριότητες του Ηλ. Αλεξανδρή.

Για την αποκατάσταση της πραγματικότητας στην επόμενη εκπομπή σας, διευκρινίζουμε ότι εδώ και περισσότερο από 10 χρόνια ο Ηλ. Αλεξανδρής έχει πάψει να είναι μέλος του ΚΚΕ και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να χρεώνονται στο ΚΚΕ η τυχόν εμπλοκή του σε διάφορα κυκλώματα, όπως και γενικότερα οι ενέργειές του που έκανε ή κάνει από τότε που δεν έχει την ιδιότητα του μέλους του ΚΚΕ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ