Κυριακή 22 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Αγωνιστικά μπροστά

Την Τρίτη πανσυνταξιουχικό συλλαλητήριο στις 10 π.μ., στην πλατεία Κάνιγγος. Στο Ηράκλειο Κρήτης αύριο

Στο μετερίζι του αγώνα βγαίνουν και πάλι οι απόμαχοι της δουλιάς, αποφασισμένοι να απαντήσουν δυναμικά στην κοροϊδία της κυβέρνησης με τις αυξήσεις - πείνας στις συντάξεις και στη νέα επιδρομή στα κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα. Η αγωνιστική εκκίνηση γίνεται μεθαύριο Τρίτη με παναττικό - πανσυνταξιουχικό συλλαλητήριο στις 10πμ στην πλατεία Κάνιγγος και συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα,ενώ προειδοποιούν για "θερμό" χειμώνα.

Σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις καλεί με ανακοίνωσή της, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιουχικών Οργανώσεων Ελλάδας,τονίζοντας πως "αυτή η πολιτική που ισοπεδώνει τα πάντα, 8ωρο, εργασιακά δικαιώματα, ασφαλιστικό, υγεία, παιδεία, πρόνοια, εκπορεύεται απ' τις Βρυξέλλες και έχει την υποστήριξη της ντόπιας ολιγαρχίας. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Ενωμένος ανυποχώρητος αγώνας συνταξιούχων, εργατών, αγροτών, νεολαίας και όσων πλήττονται, για να μπει φραγμός".

Παγκρήτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν αύριο Δευτέρα στις 10πμ στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου τα τέσσερα σωματεία συνταξιούχων της Κρήτης και καλούν όλους τους συνταξιούχους να δώσουν αγωνιστικό "παρών".

Τη συμμετοχή στο πανσυνταξιουχικό συλλαλητήριο στην Κάνιγγος, αποφάσισε σε σύσκεψή της, η Συντονιστική Επιτροπή Συνταξιουχικών Σωματείων Πειραιά.Στη σύσκεψη μίλησε ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Κ. Αναστασίου,ο οποίος τόνισε την ανάγκη της μαζικής συμμετοχής των συνταξιούχων και στην κινητοποίηση της Τρίτης, αλλά και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 15 Δεκέμβρη στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ