Κυριακή 22 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δε χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις

Πολλά και διάφορα γράφει η χτεσινή "Ελευθεροτυπία", αλλά και η "Εξουσία", συνεχίζοντας τα περί "ΚΝΑΤ και ΜΑΤ" και όλα τα συναφή των προηγούμενων ημερών.

Τα μόνα, που φροντίζουν να αποσιωπήσουν και να "θάψουν" είναι η προχθεσινή συνέντευξη Τύπου του Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ και η κοινή ανακοίνωση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Εορτασμού του Πολυτεχνείου και των πρυτανικών αρχών του ΕΜΠ (δημοσιεύτηκαν αναλυτικά στον χτεσινό "Ρ"). Και καλά η συνέντευξη Τύπου του Ν. Σοφιανού... Κομμουνιστής είναι, είχε την τύχη που έχουν συνήθως οι αντίστοιχες δραστηριότητες. Αλλά να έχει την ίδια τύχη και η ανακοίνωση των εκπροσώπων της Οργανωτικής Επιτροπής; Στο κάτω κάτω της γραφής - και πέρα απ' όσα πολλά μπορεί να πει κανείς - υπογράφεται από τους ανθρώπους που είχαν την ευθύνη του γιορτασμού και δεν είναι κομμουνιστές.

Χρειάζονται, μήπως και άλλες αποδείξεις, για το "διατεταγμένο" χαρακτήρα της αντι - ΚΚΕ και αντι - ΚΝΕ επίθεσης, των προαναφερόμενων εφημερίδων; Χρειάζονται, άραγε και άλλες αποδείξεις, για το ποιος φοβάται την αλήθεια, ποιος τη διαστρεβλώνει κατάφωρα και θέλει να τη φέρει στα δικά του μέτρα, στόχους και σκοπιμότητες;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ