Παρασκευή 18 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
"Μαχαιριά" στο ποδόσφαιρο

Μπορεί οι "ερυθρόλευκοι" να πέρασαν άνετα από του Χαριλάου, νικώντας τον Αρη με 3 - 1, όμως τα επεισόδια δημιούργησαν αρνητική εικόνα

Εντάξει, ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Αρη 3 - 1 στο Χαριλάου και σφράγισε το εισιτήριό του για τους 16 του Κυπέλλου, όμως αυτά που έγιναν εντός και εκτός γηπέδου "πλήγωσαν" για μια ακόμη φορά το δύσμοιρο, επαγγελματικό παρακαλώ, ποδόσφαιρο.

Η νίκη των "ερυθρολεύκων" πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού άνευ λόγου οι φίλαθλοι (;) του Αρη μετά το 0 - 3 έχασαν την ψυχραιμία τους και μετέτρεψαν τον αγωνιστικό χώρο σε πεδίο μάχης από τα πάσης φύσεως υλικά.

Και να υπήρχε αφορμή; Ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος και μόλις στο 4 ο Μαυρογενίδης βρήκε τον Λουτσιάνο σε θέση βολής. Με αριστερό βολέ ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Λουτσιάνο να δώσει έτοιμο γκολ στον Σίνιτσα Γκόγκιτς, κάτι που ο έμπειρος σέντερ φορ δεν άφησε ανεκμετάλλευτο. Η ψυχρολουσία για τους Σαλονικιούς ήρθε στο 20. Πάλι ο Λουτσιάνο βρήκε τον Γκόγκιτς και αυτός με διπλή προσπάθεια... τέλειωσε ουσιαστικά νωρίς νωρίς το παιχνίδι.

Το ημίχρονο τέλειωσε. Η αρχή όμως δεν ήταν η καλύτερη. "Μάχες" αστυνομικών και οπαδών του Αρη, πετροπόλεμος και ο διαιτητής Μπέγκος μόλις στο πρώτο λεπτό της επανάληψης διέκοψε τον αγώνα για 45. Οταν ο αγώνας ξανάρχισε το ποδόσφαιρο μέσα απ' την τηλεόραση είχε δεχτεί ένα ακόμη χτύπημα. Για την ιστορία ο Αρης μείωσε το σκορ στο 68 με δυνατό βολέ του Βλαχούδη,

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο πάγκος του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε στο κόρνερ εκεί που ήταν οι λιγοστοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Και μη χειρότερα.

Ο Αργίτης διαιτητής Μπέγκος ίσως θα έπρεπε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι. Αλλωστε έγιναν σημεία και τέρατα...

ΑΡΗΣ: Κατεργιαννάκης, Λουμπούτης, Μάντζιος, Μητσόπουλος, Πανόπουλος (35 Βλαχούδης), Κένεντι, Λιολίδης, Κολτσίδας, Μπακογιάννης (35 Φλόρες), Ερακ (74 Χαριστέας), Δαλκίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθερόπουλος, Αμανατίδης, Καραταϊδης, Ανατολάκης, Πουρσανίδης, Μαυρογενίδης, Γιαννακόπουλος (80 Αντζας), Καραπιάλης, Γκόγκιτς (64 Αλεξανδρής), Λουτσιάνο (68 Αμποάγκουε), Γεωργάτος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ