Πέμπτη 24 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Περιορισμοί στην κυκλοφορία

Από σήμερα μέχρι και τις 3 Γενάρη 1999, θα ισχύσουν τα περιοριστικά μέτρα στην κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων στους εθνικούς δρόμους, σύμφωνα με υπουργική απόφαση.

Ετσι, από σήμερα μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή και από την Πέμπτη 31 Δεκέμβρη μέχρι και την Κυριακή, 3 Γενάρη 1999 απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων στα εξής τμήματα των εθνικών οδών:

  • Στη νέα και παλιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, μόνο στο ρεύμα εξόδου, από τον κόμβο της Λεωφ. Κηφισού μέχρι το νέο κόμβο Τριπόλεως (Εξαμίλια), σήμερα και την ερχόμενη Πέμπτη, 31 Δεκέμβρη, τις ώρες 2 - 9 μ.μ.
  • Στη νέα και παλιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον κόμβο του Ρίου, την ερχόμενη Κυριακή και την Κυριακή, 3 Γενάρη 1999, τις ώρες 4 - 10 μ.μ.
  • Στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα εξόδου, από τον κόμβο Τατοϊου (Μεταμόρφωση) μέχρι τον κόμβο Μπράλου (Θερμοπύλες) σήμερα και την ερχόμενη Πέμπτη, από 2 - 9 μ.μ. Στο ρεύμα προς Αθήνα, τα περιοριστικά μέτρα στην κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων, θα ισχύσουν την ερχόμενη Κυριακή και στις 3 Γενάρη 1999, από 4 - 10 μ.μ.
  • Στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, από το 11ο χιλιόμετρο μέχρι τη γέφυρα Στρυμόνα, στο ρεύμα εξόδου σήμερα και στις 31 Δεκέμβρη, από 2 - 9 μ.μ. και στο ρεύμα εισόδου την ερχόμενη Κυριακή και στις 3 Γενάρη, από 4 - 10 μ.μ.

Από τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα, εξαιρούνται τα οχήματα οδικής ασφάλειας και τα φορτηγά που μεταφέρουν παστεριωμένο γάλα, νωπά ψάρια και κρέας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ