Τετάρτη 20 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τζαζ - ροκ συναντήσεις

Τελευταίο διήμερο, την Παρασκευή και το Σάββατο, για τους "Μάτζικ ντε Σπελ" στο "Κάμελ" (Βουλιαγμένης 268, Αγ. Δημήτριος). Το συγκρότημα, με τη μακρά θητεία στο ελληνικό ροκ, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με διασκευές γνωστών ξένων σχημάτων, κλασικά τραγούδια της ελληνικής ροκ σκηνής, καθώς και μια επιλογή δικών τους κομματιών. Στον ίδιο χώρο, αύριο ο Δημήτρης Μπίζος παρουσιάζει τραγούδια από το δίσκο του "Γυάλινες νύχτες".

  • Δύο εμφανίσεις πραγματοποιούν, την Παρασκευή και το Σάββατο, ο Γιώργος Δημητριάδης και οι "Μικροί Ηρωες",στη σκηνή "Δίπλα στο ποτάμι" (Λ. Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι). Παρουσιάζουν ένα ρεπερτόριο που συνδέει τις καλύτερες στιγμές του ελληνικού ροκ με τα καινούρια τραγούδια τους, από το άλμπουμ "Σα να μην πέρασε μια μέρα".
  • Αύριο (9μ.μ.), στην αίθουσα τέχνης "Αέναον" (Αντερσεν 18), στα πλαίσια της έκθεσης ζωγραφικής της Ιωάννας Ξανθοπούλου, το "Λάιτ Ιντικο" παρουσιάζει διαδρομές στην τζαζ μουσική.
  • Για δύο ακόμη βράδια, τζαζ "τυλιγμένη" στο άρωμα της Ανατολής, στο "Χαφ Νοτ" (Τριβωνιανού 17, Μετς), όπου μέχρι και αύριο φιλοξενείται το κουαρτέτο της Senem Diyici. Μαζί τους ο σαξοφωνίστας Ντέιβιντ Λιντς.Στον ίδιο χώρο από την Παρασκευή θα φιλοξενείται μια πολυφυλετική νεοϋορκέζικη ομάδα, οι "Milo Z".
  • Ενας από τους πιο αξιόλογους Ελληνες πιανίστες της τζαζ, ο Γ. Κοντραφούρης, εμφανίζεται με το κουαρτέτο του σήμερα, στο "Χι Χατ" (Κρουσόβου 1 και Δραγούμη 28). Την ίδια σκηνή το Σαββατοκύριακο καταλαμβάνουν οι πρωτεργάτες του μπλουζ στη χώρα μας "Μπλουζ Γουάιρ".
  • Ο συνθέτης και κιθαρίστας Τάκης Μπαρμπέρης με το συγκρότημά του φιλοξενούνται την Παρασκευή, στο χώρο τέχνης και πολιτισμού "8 Δυτικά" (Λ. Αθηνών 387, Αιγάλεω). Παρουσιάζουν τη νέα δουλιά του καλλιτέχνη "Naiva", καθώς και παλιότερες συνθέσεις του. Στον ίδιο χώρο το συγκρότημα "Αβατον" ερμηνεύει καινούρια και παλιότερα κομμάτια του.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ