Τετάρτη 20 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βραδιές τραγουδιών

"Πρώτα οι φίλοι" τιτλοφορείται η μουσική παράσταση, που παρουσιάζει από σήμερα και για λίγα βράδια (μέχρι τις 31 του Γενάρη), ο Φοίβος Δεληβοριάς,στις "Γραμμές" (Κωνσταντινουπόλεως 111). Μαζί με τη μουσική του συντροφιά(έξι μουσικοί) και τις Τάνια Νασιμπιάν και Νατάσα Φλουρή, στο τραγούδι, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τους τρεις δίσκους του, ανέκδοτο υλικό, αλλά και γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια. Καθημερινές και Σάββατο: 10.30μ.μ., Κυριακή: 8.30μ.μ.

  • Τρεις έκτακτες, τελευταίες παραστάσεις πραγματοποιούν οι "Συνήθεις Υποπτοι",αύριο, μεθαύριο και το Σάββατο (11μ.μ.), στο "Χαμάμ" (Δημοφώντος 97, Ανω Πετράλωνα). Σε "ζωντανή" πρόβα παρουσιάζουν τα καινούρια τους τραγούδια από το δίσκο "Είμαι αυτό που κυνηγάω" (θα κυκλοφορήσει τέλη Φλεβάρη), τις "Μέρες αδέσποτες", καθώς και μια επιλογή αγαπημένων τους τραγουδιών.
  • Το συγκρότημα "Ατραπός" σήμερα και αύριο (11μ.μ.), στο κλαμπ "Αλλότρια"(Αγ. Ιωάννου 65, Αγ. Παρασκευή), "ταξιδεύει" σε μια "λόγια" ή λαϊκή μουσική δημιουργία, η οποία εκφράστηκε τους πέντε τελευταίους αιώνες στην Κωνσταντινούπολη. Το συγκρότημα αποτελούν οι: Ελ. Καλλιμοπούλου, Ανδρ. Κούνδουρος, Λ. Κωνσταντάτου, Κ. Κωνσταντάτος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ