Τετάρτη 20 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Ξαναδοκιμάζουν τον Φαρφάν

Μέχρι προχθές το μεσημέρι ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού. Αργά το βράδυ τα δεδομένα άλλαξαν και ο Ρομπέρτο Φαρφάν μάλλον ετοιμάζει τις βαλίτσες του από την Παιανία για τη Βέροια, που έχει εκδηλώσει την επιθυμία να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Περουβιανός επιθετικός δήλωσε μετά τον αγώνα του ΠΑΟ στην Ελευσίνα, όπου βρέθηκε στον πάγκο του "τριφυλλιού", ότι για δυο χρόνια θα φορά την πράσινη φανέλα, αφού τα "βρήκε" σε όλα με τον πρόεδρο Γιώργο Βαρδινογιάννη.

Προφανώς η... μεγαλοστομία του διεθνή παίκτη "πείραξε" τόσο τον Βασίλη Δανιήλ, που σε στενό κύκλο του τόνισε ότι ο Φαρφάν δεν είναι κάτι εξαιρετικό, όπως και τον πρόεδρο που επισήμανε ότι η υπόθεση Φαρφάν δεν έχει τελειώσει και ότι υπάρχει στα χέρια του λίστα με ξένους παίκτες...

Από την ΠΑΕ μέχρι αργά χθες βράδυ δεν υπήρξε καμιά ανακοίνωση, όμως όλα δείχνουν ότι ο Φαρφάν θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν, πριν καλά καλά γίνει παρόν, για τον Παναθηναϊκό. Πάντως, σήμερα, ο Φαρφάν θα χρησιμοποιηθεί στο φιλικό με τους ερασιτέχνες προκειμένου να του δοθεί μια ακόμη ευκαιρία...

Ο Ερικ Μίκλαντ, που δέχτηκε κίτρινη κάρτα στην Ελευσίνα, συμπλήρωσε τρεις, και δε θα παίξει στη Βέροια για το πρωτάθλημα εναντίον της ομώνυμης ομάδας. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Κόλα, Γκούμας, Μιλόγεβιτς, που εξέτισαν την ποινή τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ