Τετάρτη 20 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
"Πρώτο πιάτο" με Γλυφάδα - Χανιά

Η αναμέτρηση της Γλυφάδας με τα Χανιά (Αγ. Κοσμάς 5μ.μ.) συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σημερινό κυρίως "πιάτο" της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δυσμενή βαθμολογική θέση, ενώ οι Κρητικοί που φιγουράρουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας καίγονται για τη νίκη. Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα είναι: Ηλυσιακός - Αρης Νικαίας (Ηλύσιο 20.00), ΟΦΘ - Παναθηναϊκός (Ποσειδώνειο 20.00), Πάτρα - Χίος (Πάτρα 20.00). Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τα παιχνίδια Ολυμπιακού - Εθνικού και Χαλκίδας - Βουλιαγμένης.

  • Δυνατά ντέρμπι προέκυψαν από την κλήρωση της προημιτελικής φάσης στο Κύπελλο, που έφερε αντιπάλους τη Βουλιαγμένη με την Πάτρα και τη Χαλκίδα με τον Ολυμπιακό. Το άλλα παιχνίδια είναι: Εθνικός - Χίος, Παναθηναϊκός - Χανιά. Οι αγώνες είναι διπλοί και θα διεξαχθούν στις 3 και 17 Φλεβάρη.
  • Το δρόμο για την Αθλητική Δικαιοσύνη πήραν τα όσα έγιναν στον αγώνα της Κυριακής μεταξύ Παναθηναϊκού και Πάτρας και είχαναποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων φιλάθλων της Πάτρας. Ο αθλητικός δικαστής Ανδρέας Απέρης έχει στα χέρια του το φύλλο αγώνα και αναμένει τη συμπληρωματική έκθεση του αλυτάρχη για να καλέσει σε απολογία τους εμπλεκόμενους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ