Τετάρτη 20 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Αποπομπή μετ' επαίνων

Συναινετικό διαζύγιο πήρε ο Στ. Καζάζης με την Εθνική ανδρών

Παρελθόν - και τυπικά - αποτελεί από χτες για την εθνική ομάδα ανδρών ο Στέλιος Καζάζης. Σε συνάντηση που είχε χτες με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Θ. Μπελιγράτη, ο ομοσπονδιακός προπονητής συμφώνησε να λύσει κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ΕΟΠΕ. Η συμφωνία επήλθε αφού ο Στ. Καζάζης έμεινε ικανοποιημένος από τα χρηματικά ανταλλάγματα για τη λύση του συμβολαίου του, που είχε διάρκεια μέχρι το Μάρτη του 2000.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θ. Μπελιγράτης τόνισε ότι "η συνάντηση έγινε σε φιλικό επίπεδο. Είναι μια δύσκολη στιγμή. Εύχομαι καλή τύχη στον Στ. Καζάζη, διότι η ιστορία του είναι πολύ μεγάλη και μόνο ευχές μπορούμε να του απευθύνουμε. Πιστεύω ότι ο Στ. Καζάζης έχει δυνατότητες να βοηθήσει το ελληνικό βόλεϊ".

Και οι δύο πλευρές απέφυγαν να ανακοινώσουν τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας για λύση του συμβολαίου.

Η αποπομπή του Στ. Καζάζη κυοφορούνταν από τη λήξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος όπου η ελληνική ομάδα έμεινε στη 13η θέση και δεν έπιασε το στόχο της για πρόκριση στην οχτάδα.

Η ΕΟΠΕ έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολλανδό Γιούπο Αλμπέρτα, που θα αναλάβει την οργάνωση και τον προγραμματισμό όλων των εθνικών ομάδων. Για τη θέση του κόουτς όμως θα προχωρήσει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, σε πρόσληψη Ελληνα τεχνικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ