Τετάρτη 20 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Για τη νίκη με διαφορά

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θέλει νίκη με καλή διαφορά για την περίπτωση ισοβαθμίας με τους Ρώσους

Με στόχο τη νίκη, που θα του αυξήσει τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στο Αλεξάνδρειο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (18.00 ΣΤΑΡ).

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά την πολύ σπουδαία νίκη που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας του Ζ Ομίλου έχοντας τους ίδιους βαθμούς με τους Ρώσους (18 ). Οπως είναι φυσικό λοιπόν το παιχνίδι αποτελεί κριτήριο και για τις δυο ομάδες με το "Δικέφαλο" εκτός από τη νίκη να ψάχνει και μια καλή διαφορά στο σκορ, ενόψει του αγώνα που θα γίνει στη Μόσχα τον άλλο μήνα, αφού πολύ πιθανή είναι η περίπτωση της ισοβαθμίας.

"Αν κερδίσουμε τους Ρώσους έχουμε πολλές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ταυτόχρονα, θα προσπαθήσουμε και για την καλύτερη διαφορά που μπορούμε, προκειμένου να έχουμε ένα αβαντάζ για το τέλος αν χρειαστεί", επισήμανε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του "Δικέφαλου" Κώστας Φλεβαράκης.

Οσον αφορά την ΤΣΣΚΑ ο κόουτς της ελληνικής ομάδας φάνηκε απόλυτα διαβασμένος, τονίζοντας: "Είναι μια ομάδα που πέρσι εμφανιζόταν πολύ δυνατή στην έδρα της και αδύναμη μακριά από αυτή. Φέτος όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Εκτός συνόρων παρουσιάζεται ιδιαίτερα μαχητική. Διαθέτει πολύ καλή περιφέρεια με παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν τη ζημιά".

Πάντως σήμερα ο Τάκης Φλεβαράκης έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος, αφού κατά τη χτεσινή άφιξη των Ρώσων δέχτηκε ένα αναπάντεχο δώρο, που έχει να κάνει με τη μη έλευση στη Θεσσαλονίκη του μεγάλου αστεριού της ΤΣΣΚΑ Βασίλι Καράσεφ. Οπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της ομάδας, ο παίκτης έμεινε στη Μόσχα λόγω κάποιας γρίπης που τον ταλαιπωρεί, όμως οι φήμες τον φέρνουν να έχει οικονομικές διαφορές. Βέβαια εκτός του Καράσεφ η ΤΣΣΚΑ διαθέτει πλειάδα καλών παικτών που μπορούν να κάνουν τη ζημιά όπως οι Γκουντέλιν, Τιχονένκο, Πανόφ και Νταϊνένκο. "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανεβασμένος αγωνιστικά το τελευταίο καιρό", δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Στανισλάβ Ερέμιν.

Τέλος, ας σημειωθεί ότι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά την άρνηση της ΕΟΚ να εκδώσει δελτίο στον Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ, κατέθεσε χτες προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά της Ομοσπονδίας η οποία θα εκδικαστεί την Πέμπτη 28 Γενάρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ