Τετάρτη 20 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΤΣ
Αντιστρόφως ανάλογες αποστολές

Εύκολο έργο για τον Πανιώνιο, δύσκολο για τον Απόλλωνα Π.

Αντιστρόφως ανάλογη είναι η αποστολή των δυο ομάδων μας, Πανιωνίου και Απόλλωνα Πάτρας, που συμμετέχουν σήμερα στους επαναληπτικούς αγώνες της φάσης των "16" του Κυπέλλου Κόρατς διεκδικώντας την πρόκριση στα προημιτελικά.

Οι Νεοσμυρνιώτες μετά την εκπληκτική τους νίκη με 88 - 74 στο Βελιγράδι ουσιαστικά βρίσκονται με το ένα πόδι στους "οκτώ" και εάν φέτος παρουσίαζαν μια πιο σταθερή ομάδα ουδείς λόγος θα γινόταν για τη ρεβάνς. Τα σκαμπανεβάσματα όμως στην απόδοση του φετινού Πανιωνίου δίνουν το δικαίωμα για κάποιες αμυδρές αμφιβολίες πριν τελειώσει και το σημερινό παιχνίδι έστω και εάν η διαφορά είναι μεγάλη. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17.15 και θα μεταδοθεί από τον ΣΚΑΪ.

Σαφώς πιο δύσκολη αποστολή έχουν οι Πατρινοί, αφού η ήττα στο πρώτο παιχνίδι με 68 - 52 δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για όνειρα. Πάντως το γεγονός ότι στο πρώτο παιχνίδι η ελληνική ομάδα βρέθηκε να χάνει και με 27 πόντους διαφορά και στο τέλος έκλεισε την ψαλίδα στους 16 δείχνει περίτρανα ότι οι Γάλλοι δεν αποτελούν και την πιο σταθερή ομάδα. Ο Κώστας Μίσσας, εκτός της κακής ψυχολογίας των παικτών του, έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα του Αθανασόπουλου στη μέση, ο οποίος και πάλι θα παίξει ρόλοαντι-Χάουαρντ που είναι τραυματίας. Ενός κακού μύρια έπονται δηλαδή...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ