Τετάρτη 27 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Παραπομπή Μελισσανίδη

Οπως αναμενόταν το ΔΣ της ΕΠΟ παρέπεμψε τον Δ. Μελισσανίδη στην Πειθαρχική Επιτροπή και την Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας για την επίθεσή του στον υπάλληλο της Ομοσπονδίας Γ. Μπεθάνη και τις κατηγορίες κατά των μελών του συμβουλίου ("Φιλιππινέζες"). Ακόμα, δημιούργησε τριμελή επιτροπή και θα προχωρήσει σ' ΕΔΕ (πόρισμα έως την Τρίτη) γιατί η ΑΕΚ κατήγγειλε τον υπάλληλο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά με σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Ολυμπιακού.

Πάντως η συζήτηση επιβεβαίωσε το τέλμα στο οποίο βρίσκεται το ποδόσφαιρο. Για μια ακόμα φορά ακούστηκαν πολλά και επιτέλους θα πρέπει πολιτεία και Δικαιοσύνη να πάρουν θέση. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Κ. Γενεράκης, επανέλαβε πως "με την απόφαση αλλαγής ευνοείται ο Ολυμπιακός πριν από το ντέρμπι". Το χειρότερο όμως που είπε ο συνήθως χαμηλού προφίλ παράγοντας ήταν: "Φοβάμαι μη γίνει την Κυριακή αίμα και άμμος. Αν έρθετε στο γήπεδο δεν εγγυώμαι την ασφάλειά σας. Αδυνατούμε να συγκρατήσουμε τον κόσμο"!!!

Ο έτερος εκπρόσωπος των "κιτρινόμαυρων" Ν. Στράτος, κατήγγειλε τον Γ. Μπεθάνη πως "ασχολείται με θέματα διαιτησίας. Παρασκηνιακά λειτουργεί υπέρ του Ολυμπιακού και κατά των υπολοίπων σωματείων. Ο κύριος Μελισσανίδης αντέδρασε έτσι γιατί έμαθε πως έκανε τηλέφωνο σε βάρος της ΑΕΚ". Ακόμα και έτσι πάντως να είναι, ενέργειες σαν του Δημήτρη Μελισσανίδη δε δικαιολογούνται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ