Τετάρτη 27 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Στη μάχη της Ευρώπης

Στο κυριότερο ματς ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Γαλλία με την Παρί

Στο Παρίσι, αλλά όχι όμως για τουρισμό βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, που στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Πρωταθλητριών αντιμετωπίζει την Παρί.

Οι "ερυθρόλευκοι" δηλώνουν αποφασισμένοι να γυρίσουν από τη Γαλλία με τους βαθμούς της νίκης στις βαλίτσες τους, αφού το παράξενο σύστημα των ομίλων δε δίνει και πολλά περιθώρια απωλειών, μιας και υπάρχει μόνο ένας γύρος.

Οσον αφορά τους Παριζιάνους θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι μια υπολογίσιμη ομάδα, αφού στις τάξεις της διαθέτει 5 διεθνείς παίκτες, όπως είναι οι Γιοκό, Γκρανβόρκα, Καπέ με την Εθνική Γαλλίας αλλά και οι Καναδοί Γκριβς και Εντουαρντς. Αυτή τη στιγμή είναι στη δεύτερη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος.

  • Στο Κύπελλο Κυπελλούχων των ανδρών ο Αρης με ανεβασμένη την ψυχολογία των παικτών του μετά τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Α1, υποδέχεται τη ρωσική Εκατερίνεμπουργκ (6μμ ΕΤ 3)
  • Στις γυναίκες η πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού αγωνίζεται στην Τσεχία με αντίπαλο την ισχυρή Φρενστάντ. Στόχος των κοριτσιών της ελληνικής ομάδας είναι να ξεπεράσουν ακόμα ένα εμπόδιο και να πετύχουν την τρίτη τους νίκη στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ που θα τους εδραιώσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
  • Τέλος, για το Κύπελλο Κυπελλούχων τα Βριλήσσια υποδέχονται στην έδρα τους (17.00) την πορτογαλική Μαδέιρα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ